ugyan az a szabály, ugy kell meghuzni azt az oldalt is hogy egy közepes terhelésre el tudjon mozdulni, akkor eséskor el tud fordulni ,és nem törik a kar, vagy rosszabb esetben a munkahenger fűle...
célszerű menetrögzitőzni a csavarokat és ugy beállitani, akkor nem fog visszalazulni a rezgéstöl.
de a legjobb megoldás a profi alus kézvédő, máris nem törik a kar, és nem hajlik az alu kormány.
de ez egy nagyon drága tanács volt, 5 ezer ft, lesz ...
Nekem ez úgy van megoldva hogy egy jópár centivel beljebb csúsztattam a kuplungkart. Szóval a mutató meg a középső ujjammal húzom a kar végét. Nagyobb erőkar miatt jobb is, persze a kuplungkar is alapból kicsit rövidebb mint az átlag. Annyi a hibája hogy ugye a golyó miatt nem tudom elhúzni a kormányon levő ujjam mellett, de az az 1 centi már nem számít, így is ki emel a kuplung.
Felfogatása a karnak meg nincs megszorítva fullra, tehát kuplungolásnál nem mozdul el, de egy esésnél az egész konzol mozdul szal kb. elpusztíthatatlan.
Viszont a fékkarok azok fogynak...
akkor ez obi... elhiszem hogy veszélyesebb így,de ettől még a nyakába is ugorhatnak valakinek és ahhoz semmi köze a kuplungkarnak
lehet fel kell keresnem alu heggesztős emberünket
ha az hiányzik hogy még nem is estél az idén.. szivesen leszek télapo hogy teljesitsem eme ohajodat
célszerű menetrögzitőzni a csavarokat és ugy beállitani, akkor nem fog visszalazulni a rezgéstöl.
de a legjobb megoldás a profi alus kézvédő, máris nem törik a kar, és nem hajlik az alu kormány.
de ez egy nagyon drága tanács volt, 5 ezer ft, lesz ...
Felfogatása a karnak meg nincs megszorítva fullra, tehát kuplungolásnál nem mozdul el, de egy esésnél az egész konzol mozdul szal kb. elpusztíthatatlan.
Viszont a fékkarok azok fogynak...
lehet fel kell keresnem alu heggesztős emberünket
szigoruan kizáro ok!
bár ha te vagy a Grill Gabi akkor nem probléma.
vagy lehet hogy akkor is...
probléma megoldva, megmarad a kétujjas kuplungod, nem huzod rá a többi ujjadra ha nyulni kell, viszont nincs gecizés gépátvételen...
na valaki konkréten írja már meg hogy akkor átveszik vagy sem csak a két szép szememért