Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ülhetek,má benn,vagy menek csavarogni Végeztem a hétvégéreeeee
Basszameg már megint esik az eső... Ülhetünk bent egész hétvégén.Bezzeg ha sütne a nap motorozhatnánk egy jót.
ajjaj , szakad az eső, és egész hétvégén szakadni fog, akkor lehet hogy Fot EC-XC is elmarad mert sár van..?
Abbiztosis
öregember , elviszlek egy esős sziklás bakony egy napos hajtásra, boritékolom neked aznapra a legalább minimum 5 strigot....

ha az hiányzik hogy még nem is estél az idén.. szivesen leszek télapo hogy teljesitsem eme ohajodat
Azóta nem, suli volt a héten moci meg maminál.
Azt igen,azt azóta,nem?
Dede, másnap összeraktam aztán ki is mentem vele csak a második körbe elkapott az eső, meséltem nem?
Tán még ki sem próbáltad?
Holnap meg lesz! Nincs suli
Szasz!Van már jó telód,mostmá forgassad az a szektort
Nekem ott a gázszektor is az a baj. Azt meg nem akarom meglazítani.
Hát persze,a kisgyerekre
Ilyen időssen már vigyázni kell
Na, ez megaza másik .Idén még el sem dőltem
Vagy mi lenne ha nem esnétek olyan sokat
ugyan az a szabály, ugy kell meghuzni azt az oldalt is hogy egy közepes terhelésre el tudjon mozdulni, akkor eséskor el tud fordulni ,és nem törik a kar, vagy rosszabb esetben a munkahenger fűle...

célszerű menetrögzitőzni a csavarokat és ugy beállitani, akkor nem fog visszalazulni a rezgéstöl.

de a legjobb megoldás a profi alus kézvédő, máris nem törik a kar, és nem hajlik az alu kormány.

de ez egy nagyon drága tanács volt, 5 ezer ft, lesz ...
Nekem ez úgy van megoldva hogy egy jópár centivel beljebb csúsztattam a kuplungkart. Szóval a mutató meg a középső ujjammal húzom a kar végét. Nagyobb erőkar miatt jobb is, persze a kuplungkar is alapból kicsit rövidebb mint az átlag. Annyi a hibája hogy ugye a golyó miatt nem tudom elhúzni a kormányon levő ujjam mellett, de az az 1 centi már nem számít, így is ki emel a kuplung.
Felfogatása a karnak meg nincs megszorítva fullra, tehát kuplungolásnál nem mozdul el, de egy esésnél az egész konzol mozdul szal kb. elpusztíthatatlan.
Viszont a fékkarok azok fogynak...
akkor ez obi... elhiszem hogy veszélyesebb így,de ettől még a nyakába is ugorhatnak valakinek és ahhoz semmi köze a kuplungkarnak
lehet fel kell keresnem alu heggesztős emberünket
nem veszik át,

szigoruan kizáro ok!

bár ha te vagy a Grill Gabi akkor nem probléma.

vagy lehet hogy akkor is...
én azt szoktam csinálni ,hogy ráhegesztetem a levágott végére a golyot,

probléma megoldva, megmarad a kétujjas kuplungod, nem huzod rá a többi ujjadra ha nyulni kell, viszont nincs gecizés gépátvételen...
ahha.. 6500 egy kar...vicc az már a nevezés majdnem!
na valaki konkréten írja már meg hogy akkor átveszik vagy sem csak a két szép szememért
akkor már mindegy ha veszek rá egyet! de pont ez az hogy csak azért hogy induljak semmi kedvem 3-5ezret egy brembo kuplungkarért kiadni