Köszi a tippeket, egyelőre közös használatra lesz a gép. Majd télen kiderül mennyit használjuk, azt ha megyünk mint "állat" akkor jövőre én is nézek egy kis 125-ös gépet magamnak.
ilyen öreg crossznál tuttira log a hátso himba hacsak nem cserélték, akkor már nézzétek meg az első telokat hogy lognak-e a perselyek, boritsd le földre a váz alja sokat elmond használták-e szikláson, dugo zörög-e, kuplung behuz kienged mit változik, ilyesmi.
sajnos belsejébe ugyse látsz bele, az majd használatkor derűl ki,
Nekem is volt ilyen gépem
A kipufogókönyöknél nézd meg hogy rendesen zár-e.
ennyi amit nem szerettem benne
+ a szokásos telok- nem lógnak stb himba
Jah + a szívómembránt is nézd meg
mennyire van kirepedezve
Este mennénk megnézni ezt a Yamit. Valaki tudna abban segíteni, hogy mit kellene megnézni rajta stb.. Elvileg hajtókar meg 3. 5. fogaskerék lett cserélve rajta.
Köszi a tippeket, egyelőre közös használatra lesz a gép. Majd télen kiderül mennyit használjuk, azt ha megyünk mint "állat" akkor jövőre én is nézek egy kis 125-ös gépet magamnak.
sajnos belsejébe ugyse látsz bele, az majd használatkor derűl ki,
amugy neked vennétek.?
A kipufogókönyöknél nézd meg hogy rendesen zár-e.
ennyi amit nem szerettem benne
+ a szokásos telok- nem lógnak stb himba
Jah + a szívómembránt is nézd meg
mennyire van kirepedezve
Este mennénk megnézni ezt a Yamit. Valaki tudna abban segíteni, hogy mit kellene megnézni rajta stb.. Elvileg hajtókar meg 3. 5. fogaskerék lett cserélve rajta.
eladnám használt sisakomat PREMIER KARBON -KEVLÁR buko xl-es méret D-csat, kivehető bélés . sehol nem törött.
ára : 8000. ft.
Bár KTM-el senki se megy!
Nem járhat mindenki oldschool motorokkal a közlekedési múzeumból.