Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo futo, csak hiányzik rola a festés, a gumik, a vonofej ,a komplett bevezetékelés, felszerelvényezés, a terveztetési dij, az egyedi forgalomba helyezés, rendszám műszaki, ilyen aproságok, sulyos tizezrek
jopára csinálják ezt, a fene sem tudja miért szeretnek bele esni ebbe a hibába, talán valami perverzio lehet.... nemtom...
Ha felújitatta miért adja el.? Rákölt egy vagyont aztán megy a levesbe?
Szerintem teljesen jó az a futó .
nem nem ujj csak elvileg felujjitott http://www.motor.hu/motor_vpag... szerintetek milyen? elvileg ad számláta felujjitásrol.
azt hittem futót árul, nem 1 roncsot....
Te, nem csak 3,5T-től érvényes ez a szolgáltatás?
ha veszünk pl 4 napos matricát miért személyautóként kezelik?
mikor látja a csajé is hogy futóval vagyok
Ha új, akkor van hozzá könyv ami leírja.
sziasztok! lenne 1 kérdésem egy 0 üó 4t motort meddig kell bejáratni?2t nél 3-4 tank kb 4t nél nemtudom. eladtam a Yamahát motorvásárlás elött állok
Sziasztok!

Egyik haveromnak van egy eladó motorszállító futója, ő kért meg, hogy jelezzem, akit érdekel itt megnézheti:
Futó
Kérdésekkel és egyebekkel őt keressétek a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Dév
Sajnos tényleg kevés a 80. Azért is kérdeztem, hogy a sünök nézik-e a futót a kocsi mögött.
Vagyis egy ilyen 135-ös fotónál 110-hez mérnék, vagy 80-hoz?
Gratulálok mégegyszer Kialakul az a húzón keményíts alul,ne a nyomón Mindig csak 2 katt,ameddig jó nem lesz Ha nem javul
köszi:D nagyon jó lett a teló, bár a hátulját még be kéne lőnöm, mert puha az elejéhez képest, viszont ha állítok a nyomón 4 kattanásnál többet akkor bevadul az egyenesekben , de majd a hétvégén rájövök a dolgokra. amúgy a pálya az egy igazi futóműgyilkos volt, félméteres rumplikkal
errefele nem jottok ide hozzank? hat majd legkozelebb ha nemmost..
Tán kiábrándultál belőle?
Sok sikert
Tudok róla persze. Én ne tudnék? Motor még sajnos megvan
Sziasztok,

Keryra te tudsz róla, hogy Misi szervez valami saját pálya építést?
KTM megvan még?
És még a trabis is letolna
Én is, de elvileg csak 80-nal lehetne menni.
80-hoz?
Én amióta pályán megyek mindig 140-el repesztettem, és futóval
Szerintem nézik azt is. Az se mindegy milyen önsúlyú autóval mész.
Igen.
Azt vajon nézik a sünök, hogy van-e mögötte utánfutó motorral?
(most nem volt, de szokott lenni)
Olyankor a 80-hoz nézik, vagy ezzel nem foglalkoznak?
30ezer ?