Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt bármilyen utánfutót legyártanak neked. Az enyém is innen van!
Méretre gyártva került kb 200-ba és ráadásnak állva tárolható, így elfér egy kisebb sufniban is.
Egy jó motorszállító,minimum 240-től indul
Hú ez nekem most magas labda ,látni sem látok ,majd el alszok ,és még gondolkozni is kéne,ennyi minden má most nem megy A futóról van szó?Melyikről?
Különben, ha jól megnézzük a hirdetést, mint mindegyik, nem egyértelmű, valószínű a motoros nem ennyibe kerül!
Nem akarok csikamesternek ellentmondani, de nincs ennek semmi baja kérdés, hogy a magyar papírok mit jelent(rendszám,műszaki?).Mert én 5 éveset vettem nemrég 180-ért.
És Jó!
Köszi Nem rossz,de meddig bírja? Olyan praktikeresnek néz ki,na azok, egy fosok
Csika1 !

http://www.hasznaltauto.hu/potkocsi/stema/stema_utanfutok-2002424
Pont neki nem való egy olyan motor. Szerintem azt sem tudja hogy nem keverék kell bele.
Mondjuk ahogy olvasgattam nagy észnek tartotta magát....16évesen
Úgy úgy,ráteszem a lábam beindul
Én a 625-öst, meg a 660-ast is simán berúgtam ülve.
Meg egyszer Ócsán valami hasonlóan tehetséges "eszet nem adtak a sok pénz mellé" csókának indítottam be a 450 SXS-ből épített enduroját egyetlen rúgással (haverjaival 3-an próbálkoztak már 5-6 perce, mindről szakadt a víz pedig volt kint az udvaron vagy 8 fok )...szóval ez sokkal inkább technika semmint erő kérdése
Nem is nehéz,gyengék vagytok 20 kilómmal rúgok bármit
Inkább harmat gyenge voltam, főleg amikor már fáradtam. És csak úgy tudtam berúgni, ha valaminek neki tudtam támasztani.
Ja ja besokallt a gyerek
Mert béna vagyol
A srác levette a fotógalériát a 250es sx-f-ről....ami alá írtál...
Volt nekem is 450-es 2004-es sx-em. Akkor még 60kiló voltam, alig tudtam én is berúgni. Ugrálhattam a berúgókaron meg sem mozdult
mentem vele, bőszme egy motor nem tetszik. nem az én világom....

nagyon krosszpályás, négyes válto kemény feszes futomű, alig lehet berugni annyi benne a kompot.
Jah bocsi szép jóestét mindenkinek
Kirpróbáltad már a KTM-et?
Vegyél vmi 2t endurót sztem ha endurózni akarsz vele, ha krossz akko meg gondold meg naon ezek szeretnek szétesni bár zsebtől függ minden....
Jó bizony,beszéltem vele,83 még a papír,ha megcsinálja,el is hozom
Hát én nem tudom. Nekem olyan 2T a kocsi és motorral együtt 300 kg a futó, de elvileg csak 80-al mehetnék. Mire végigérnék az M0-án el is aludnék.
én még várnék ezzel a vétellel!az hogy most van pénzed nem feltétlen jelenti azt hogy gyorsan ugorj bele egy jónak tűnő vételbe! cimbim pont így járt a 13 üzemórásnak mondott sxf-el! paff 1,6 óra motorozás után beállt! 126ezer mínusz (kiderült 100feletti óra volt már benne..)
nézz szét jobban a piacon! én inkább kxf-et vennék egy az,és abból lesz is egy jó vétel 2heten belül!