Itt bármilyen utánfutót legyártanak neked. Az enyém is innen van!
Méretre gyártva került kb 200-ba és ráadásnak állva tárolható, így elfér egy kisebb sufniban is.
Nem akarok csikamesternek ellentmondani, de nincs ennek semmi baja kérdés, hogy a magyar papírok mit jelent(rendszám,műszaki?).Mert én 5 éveset vettem nemrég 180-ért.
És Jó!
Én a 625-öst, meg a 660-ast is simán berúgtam ülve.
Meg egyszer Ócsán valami hasonlóan tehetséges "eszet nem adtak a sok pénz mellé" csókának indítottam be a 450 SXS-ből épített enduroját egyetlen rúgással (haverjaival 3-an próbálkoztak már 5-6 perce, mindről szakadt a víz pedig volt kint az udvaron vagy 8 fok )...szóval ez sokkal inkább technika semmint erő kérdése
én még várnék ezzel a vétellel!az hogy most van pénzed nem feltétlen jelenti azt hogy gyorsan ugorj bele egy jónak tűnő vételbe! cimbim pont így járt a 13 üzemórásnak mondott sxf-el! paff 1,6 óra motorozás után beállt! 126ezer mínusz (kiderült 100feletti óra volt már benne..)
nézz szét jobban a piacon! én inkább kxf-et vennék egy az,és abból lesz is egy jó vétel 2heten belül!
Méretre gyártva került kb 200-ba és ráadásnak állva tárolható, így elfér egy kisebb sufniban is.