Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen szép volt a sárga Yami...
Én ma voltam, frankó volt a talaj
Itt (Gyáltól 30km-re) most kezdett el esni az eső, de ez nem tudom, miért befolyásol. Ez motocross, nem holmi fuxos-tetkós csillivilli Tesco-parkolós buziskodás
hát néztem az időjárást neten is lehet hogy megint csak a garázsban nézegetem a masinát
Az egy jó pálya, én szeretem. Ha nem szerveztünk volna holnapra mást, oda mennék
én ott még nem voltam legalább változatos lesz nekem és nincs olyan messze mellesleg
Nyugi lesz ott pár fanatikus aki szeret abban a szar homokos rumplis pályán menni.
valaki csak jöjjön mert nem a legjobb tök egyedül elázni
NEM
szasztok ha holnap kevésbé lesz szar idő gyáli pályára nem jön ki valaki motorozni egyet?
Szewasztok

Endurós cimbik terveznek egy versenyt jövő tavaszra. Valahol arrafelé, ahol hajdanán enduró VB futamok is voltak. Majd megírom, ha sikerül, gyertek minél többen
christian craig. most ült nemrég ismét motorra. úgy volt hogy járni se fog tudni, úgy szétcsapta a gerincét év elején. ügyes srác.
ok, szólj ha aktuális.
az element olcsó, bár nemtudom hogy bírja...

ez a flashback viszont jól néz ki...de az ára is.
Csávónak lehetett 1 féle mütétje....
link
legkésőbb....
Persze ha le tudod nekem szállítani 15-be a combost, és holnapra
Rajtad keresztül fogom +rendelni, le tettem a Thorrol
nem tudok azóta új infot. most csönd van.

o'neill ? azzal csak szörfösök járnak...
Na mi van a "Fószerral"?
Tudott már dönteni milyen mocival meg y a 11-es szezonban?
Meg ruci?
Mert én maradok yamahás, de a ruci az o'neill lesz element
itt most nem esik, sőt egész jó...
ha megyek le a mociért, ki is nézek a pályára.

elvileg holnap szarabb idő lesz...
Durva cucc! Kár, hogy esik...
Hát nem hiszem hogy elmarad de szerdán még méteres fű volt a "pályán" és nyoma nem volt a verseny előkészítésének. Szerintem ma kezdték el kijelölni mert láttam ott 1-2 autót délután.
egy kis SX tréning...

link
de rég jártam erre....