és meddig tart hogy a mélyebb vizes részekröl öt méterrel eltereljék a nyomvonalat,
rámegy 2-3 motoros bemotorozza, és ha végig tud menni rajta akkor mehet a mezőny rá...
ennyi.
még a világ nem baszott olyat hogy romániában , vagy lengyelben ahol nem ilyen csira szar sikvidéki rét helyszineken rendezik az EC-t , azért marad el verseny mert esett az eső...
A német ,angol, lengyel, stb bajnokság futamokat meg akkora sárban is megrendezik hogy még a motorok is alig látszanak ki, arrol nem is beszélve hogy mindezt erdőben változatos terepen, az a jászberényi helyszin meg egy tök egyenes sikság , a legnagyobb domb rajta az árok, az ut szélén , de nálunk már versenyt sem rendeznek ha nagy a sár,
mi jön még.. lehet ha futam közben elered az eső lefujják a futamot mint a forma1-ben.?
az elöbb hallottam a haveroktol a hirt, és simán befostam a röhögéstöl....
mekkora egy csira szar hogy egy enduro verseny azért marad el mert nagy a sár....bruhahahaaaahhaahaa... vagy az enduro ebben az országban már nem arrol szol hogy minden körűlmények között lekűzdeni az akadályt, és kitartani a végsőkig ..?
milyen körűlmények felenének meg az enduro versenyző uraknak? legyen napsűtés, kis szellöcske mehet-e, felhők maradhatnak vajon , köveket kiszedegessűk a nyomvonalbol?
Ja már rájuk írtam, 22 ami nekem kéne
Gézáéknál +14 ennyi
Ugyis viszem a vasat nagyszervízre, azt akkor alles zuzammen
Na mentem melóba, ma utoljára a Píksigbe
szevassz!Kedden vitte ki külföldere eladni a Hondát nemtudom meg e van még ha nem adta el akkor megyek megnézni aztán majd kiderül hogy tetszik e neki az (összegányolt) motorom.cs
rámegy 2-3 motoros bemotorozza, és ha végig tud menni rajta akkor mehet a mezőny rá...
ennyi.
még a világ nem baszott olyat hogy romániában , vagy lengyelben ahol nem ilyen csira szar sikvidéki rét helyszineken rendezik az EC-t , azért marad el verseny mert esett az eső...
A német ,angol, lengyel, stb bajnokság futamokat meg akkora sárban is megrendezik hogy még a motorok is alig látszanak ki, arrol nem is beszélve hogy mindezt erdőben változatos terepen, az a jászberényi helyszin meg egy tök egyenes sikság , a legnagyobb domb rajta az árok, az ut szélén , de nálunk már versenyt sem rendeznek ha nagy a sár,
mi jön még.. lehet ha futam közben elered az eső lefujják a futamot mint a forma1-ben.?
mekkora egy csira szar hogy egy enduro verseny azért marad el mert nagy a sár....bruhahahaaaahhaahaa... vagy az enduro ebben az országban már nem arrol szol hogy minden körűlmények között lekűzdeni az akadályt, és kitartani a végsőkig ..?
milyen körűlmények felenének meg az enduro versenyző uraknak? legyen napsűtés, kis szellöcske mehet-e, felhők maradhatnak vajon , köveket kiszedegessűk a nyomvonalbol?
már bocs de ez nagyon röhejes....
kár h a holnapi elmarad..
A holnapi (szeptember 11.) jászberényi futam ELMARAD.
A hírtelen lezúduló nagymennyiségű csapadék miatt a pálya járhatatlanná vált.
Újabb időpont egyeztetése van folyamatban!
1WD MSE
Gézáéknál +14 ennyi
Ugyis viszem a vasat nagyszervízre, azt akkor alles zuzammen
Na mentem melóba, ma utoljára a Píksigbe
a lényeg már tuti.....decoster. ennyi. lesz ott ama cím is végre.
reed is lehet, bubba is képben van....jau lesz
Szípott mindeggyik
Reed meg teljesen, más lesz már.
Thor is szakított vele, és lehet hogy KTM-es lesz
tuttti a kék-piros redbull honda. legszebb design
Mit csodálnak így a srácok?
mikor lehetne ilyen is....
link