Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem nem ugyan azt értjűk az "enduro alatt" fogalmán...
Asszem nem ugyanazt értjük a "víz alatt" fogalmán...
és meddig tart hogy a mélyebb vizes részekröl öt méterrel eltereljék a nyomvonalat,

rámegy 2-3 motoros bemotorozza, és ha végig tud menni rajta akkor mehet a mezőny rá...

ennyi.

még a világ nem baszott olyat hogy romániában , vagy lengyelben ahol nem ilyen csira szar sikvidéki rét helyszineken rendezik az EC-t , azért marad el verseny mert esett az eső...
Aszonták hogy _víz_alatt_ van a pálya...jetskivel meg gondolom nem lehet indulni
náde bazzz, ennek elvileg az a neve hogy ENDURO!

A német ,angol, lengyel, stb bajnokság futamokat meg akkora sárban is megrendezik hogy még a motorok is alig látszanak ki, arrol nem is beszélve hogy mindezt erdőben változatos terepen, az a jászberényi helyszin meg egy tök egyenes sikság , a legnagyobb domb rajta az árok, az ut szélén , de nálunk már versenyt sem rendeznek ha nagy a sár,

mi jön még.. lehet ha futam közben elered az eső lefujják a futamot mint a forma1-ben.?
Ez a baje
Evvan,puhányok
Sokan nem szeretik összekoszolni a motorjukat
az elöbb hallottam a haveroktol a hirt, és simán befostam a röhögéstöl....

mekkora egy csira szar hogy egy enduro verseny azért marad el mert nagy a sár....bruhahahaaaahhaahaa... vagy az enduro ebben az országban már nem arrol szol hogy minden körűlmények között lekűzdeni az akadályt, és kitartani a végsőkig ..?

milyen körűlmények felenének meg az enduro versenyző uraknak? legyen napsűtés, kis szellöcske mehet-e, felhők maradhatnak vajon , köveket kiszedegessűk a nyomvonalbol?

már bocs de ez nagyon röhejes....
Szerettem a szépséget
Endurocross minden évben van, finomra megtúrva stb ; )
kár h a holnapi elmarad..
Figyelem!

A holnapi (szeptember 11.) jászberényi futam ELMARAD.

A hírtelen lezúduló nagymennyiségű csapadék miatt a pálya járhatatlanná vált.

Újabb időpont egyeztetése van folyamatban!

1WD MSE
Ja már rájuk írtam, 22 ami nekem kéne
Gézáéknál +14 ennyi
Ugyis viszem a vasat nagyszervízre, azt akkor alles zuzammen
Na mentem melóba, ma utoljára a Píksigbe
ott berhelik
szevassz!Kedden vitte ki külföldere eladni a Hondát nemtudom meg e van még ha nem adta el akkor megyek megnézni aztán majd kiderül hogy tetszik e neki az (összegányolt) motorom.cs
Mail ment...
Át tudom de most szóltak hogy állítólag a pályára sem lehet bemenni, akkora víz van... Nem tudom mi lesz! Kellene vmi infó lehetőleg szervezőtől!...
Át tudnád küldeni a verseny kiírást? esetleg megírhatnád hol találom meg a pályát holnap, mert még nem jártam ott! köszi
jah, beindul a ktm gépezet usaban is.

a lényeg már tuti.....decoster. ennyi. lesz ott ama cím is végre.
reed is lehet, bubba is képben van....jau lesz
Jah akkor nincs több kérdésem
Szípott mindeggyik
Reed meg teljesen, más lesz már.
Thor is szakított vele, és lehet hogy KTM-es lesz
durvát ugrattam a háttérben...még reed is odakapta a fejét.

tuttti a kék-piros redbull honda. legszebb design

Mit csodálnak így a srácok?
miért van ilyen kötsög idő?

mikor lehetne ilyen is....

link