Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
vázszám 10. karaktere egy szám,az jelzi az évjáratot! de a felniben is van ütve szám pl:04 ekkor 2005 ös modell! de a vázszám az tuti! jah és a motorszám is így kezdődik: 5-000000 ekkor is 2005ös
Most akarok venni egy 200 as ktm-et szerintetek mi alapján tudom eldönteni az évjáratot motorszám vagy vmi ilyesmi alapján?Sx200-at szerintetek gyártottak 2005 ben?Esetleg vkinek vmi tapasztalata a 200ccm vel vagy akkor ink a 250?:)
http://www.sportmotor.hu/motor... tessék nézni durva akciók :)
70-80-ból megvan mindennel.
Az ország is vehetne egy újat
Üdvözletem, remélem nem zavarok, segítséget szeretnék kérni, egy 250cm3-s motornál mennyibe kerülne a magyar papírosítás( a motor olasz papírokkal rendelkezik)? Köszönöm
Vegyél rá 1 kormányt
Szentes környékéröl valaki aki szivesen endurózna az összel?Egyedül uncsi!
hali,

a cross kormányok általában 800mm szélesek, legyen az renthal, pro taper vagy más. +/- pár mm eltérés van szélességben egyes modellek között. illetve van pár speciális darab (sivatagi, fmx), amik pár centivel szélesebbek, ill keskenyebbek mint 800mm.
ha más baja nincs, akkor csak ezért ne cseréld le.
ez egy 3000Ft-os vas kormány,régen volt hogy ilyennnel tolták ki a boltból a motort újonnan!
szerintem meg ez a kormány még kicsi is! nekem a magura 85cm széles.... és úgy jó
A DRZ-ket adták ki régen ezzel a gagyi, hegesztett merevítős 22-es kormánnyal. Ha túl szélesnek találod, fűrészelj le belőle.
üdv mindenkinek..
Tudnátok segíteni? Rmz 250 es mocimon nagyollom a kormányt lemértem és 80 cm es...
ahogy nézegettem a pazzaz ill renthal kormányokat azok is 802mm-esek.. ez szerintetek gyári rajta?ez nem renthal csak rajta a szivacs..
van aki lecserélte már? kisebbet szeretnék rá de nem találok sehol..kérném a segitségeteket.
a-a ez nem 94-es Ezt az rx típust 98-ban kezdték el gyártani és 2005-re álltak le amikor az endurókat leváltotta a supermoto-k. A váz-ra rá van írva elvileg... 98-05 között kell lennie.
Olyan 22x6 felet
Az az öregember mutat neked olyat.
hali! szerintem 93-94es lehet nézd meg az enyémet az 89es volt:D
Meg itt az utolsó öreg ember is egy vicc!
Ez egy vicc!
Szevasztok! Azt a kérdést szeretném felvetni, hogy ez hányas évjáratú aprilia? http://www.bikez.com/pictures/... Köszi a válaszokat
jövő hétre készülj mert motorozás lesz!
ja ja
Azért az utolsó képen látszik a magasság.
a király 2t-k meg egy fasza kawa a végére
Mi van Misi ennyire elszégyelte magát,h. már nem is mer írni csak a képeket rakosgatja!
A kawás le van hegesztve a motorra?vagy csak spaniferezve?