Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csááááááá elveszett Persze, csak má méretet nem tudom
Kösz a gyors választ.
Sziasztok
Rég jártam errefelé...
Mi a helyzet?
Mindenki jól van?
Csikaaaa
tudnál nekem rendelni akkor a Pinktől dugóót a Tm be amit beszéltünk?
nem höbölögnék én egy szot se, csak pofoznám öket szotlanul...
06-os vázában végigfut 2 vékony mélyedés nyaktól a hegesztésig. a 07-esé sima. ez a legtutibb módszer.

amúgy az agyak 06-ban szürkék, 07-ben fényezettek (barna). meg még pár apróság
Önbíráskodásé meg szopná Okosan kell azt ,nem így,hőbörögve
Hello! Megtudja valaki mondani nekem hogy honnan tudom megállapítani hogy valóban 2007-es-e egy kx250F? Gondolok itt alváz vagy motorszámban mi a különbség, vagy féktárcsa, ilyesmik.
Csak azért mert 2006-től már aluvázasok és eddig nemvettem észre a különbséget 06, 07 és 08-as modell között(képen)!
mármint azokhoz akik a haverod elöző verdáját lenyulták, hasonlo modszerrel...

nem vesztetek semmit , legalább kapnak egy kiados verést az elözőért...
én elmennék haverod helyében azokhoz az Ösküi csávokhoz és kiosztanák egy jopár durva pofont, csak ugy alapon....

ha nem ők voltak ,lehet akkor is kiköhögnének egy pár nevet...
Na de mi a rablási módszer? Esetleg nem csak lopás? Biztos rablás? Megsérûlt a tulaj?
sracok,

most meg ez a helyzet megint loptak egy vasat:
exc300

ha valakinek felkinaljak, hallott rola hivja a szamot. az elozo moci (sx250) hala forumos kollegaknak par nap alatt meglett, rablasi modszer ugyanaz, helyszin ugyanaz, szal letszi segitsetek a tulajnak. barki barmit hall ...

koszi elore is!
Alszasztok?Vagy csak
köszke ezt a részletes infót ha mégis tán sikerülne egyesületet alapítani azon a környéken az engem is érdekelne hát meglátom hétvégén mizujság van arra fele azt meglátom azt lehet halásztelek lesz belőle
lomtalanitottam itthon a garázsban ,és találtam egy csomo polirozáshoz valo korongot ,ha valakinek nagyobb szüksége lenne rá és érdekelné.

- 2 db polirozo filc korong
- 2 db csiszolo anyaggal bevont filc korong.
- 2 db polirozo rongy korong.
- 1 tubus speciális polirozo paszta.

az egész cakom pakk 4000 ft.

ha kell tudok adni hozzá további 5000 ft-ért egy könnyen szállithato álványra szerelt nagy fordulatu 220-as villanymotort, a végén egy rászerelt tokmány-al amibe be lehet fogni a korongokat, és már lehet is polirozni ezerrel.

nem használom évek ota ezeket a holmikat, nincs szűkségem rájuk, viszont lehet hogy van motor épitő aki elpolirozgatna otthon.

tel: 20-387-7107
ja s nyugodtan menj ki motorozni, senki nem hajt el onnan.
Helló!

Azt hiszem talán tudok válaszolni erre a kérdésre:

Úgy terveztük, hogy alapítunk egy egyesületet, és azon keresztül építjük, tartjuk karban a pályát. Elmentünk egy ügyvédhez úgy, hogy a bonyolultabb papírokat már előkészítettük!
Ez kb. január környékén lehetett... telt az idő, múlt, és mindig valami miatt módosítani kellett az iratokat, újakat beszerezni, aláírni, tisztségeket osztani, visszavittük, de akkor a régebbi papírokat kellett újra módosítani, stb. Önkormányzatnál is voltunk, hogy működhessünk, az is OK lett, majd a végén kb. júliusban visszadobta az ügyvéd a papírokat, hogy mégsem vállalja Hurrá!
Közben kiderült, hogy a pálya zagylerakó lesz (Kis-Duna kotrása)., valamint a bejárónál sóderbányát nyitnak, és a összes bejáratot lezárják.
Kb. 2 hete tudtam először bejutni

Talán ősszel újra belefogunk egy új ügyvéddel.
szevasztook
Tudna valaki információval szolgálni hogy most mia helyzet a taksonyi MX pályával?. Télen még azt híresztelték hogy néhány pengőt ki kell pengetni a pálya használatért és akkor rendszeresen lesz karban tartva a pálya. Nem régiben ki tekerttem bringával arra és hát olyan a pálya mint azelőtt kotró gépet nagyon rég látott.
Hétvégén lehet kimennék csak számítsak-e arra hogy elhajtanak-e onnan. :D
Köszke csácsá
Így már ki is magyaráztad Hun vagytok,sörözni?
Hello!Ma éjjel várpalotáról elloptak egy KTM 300 EXC-t. Ha bárki,bármi infót tud kérem segitsen. Most lett totál felujitva.Ismertető jelei:-A hátsó dob vége hiányzik -telokon gold fren matrica Plusz az összes felszerelésem.Tel. számom: 06-70-548-9805
ez a levezetés volt a tenger után. Valamivel le kell mosni a sót
Kimentél korfura medencézni itthon nem vot jó
A tengerre má,nem engednek ki? Ennyi erővel maradhattál volna itthon egy gyerekmendencés strandon