Hello! Megtudja valaki mondani nekem hogy honnan tudom megállapítani hogy valóban 2007-es-e egy kx250F? Gondolok itt alváz vagy motorszámban mi a különbség, vagy féktárcsa, ilyesmik.
Csak azért mert 2006-től már aluvázasok és eddig nemvettem észre a különbséget 06, 07 és 08-as modell között(képen)!
most meg ez a helyzet megint loptak egy vasat: exc300
ha valakinek felkinaljak, hallott rola hivja a szamot. az elozo moci (sx250) hala forumos kollegaknak par nap alatt meglett, rablasi modszer ugyanaz, helyszin ugyanaz, szal letszi segitsetek a tulajnak. barki barmit hall ...
köszke ezt a részletes infót ha mégis tán sikerülne egyesületet alapítani azon a környéken az engem is érdekelne hát meglátom hétvégén mizujság van arra fele azt meglátom azt lehet halásztelek lesz belőle
lomtalanitottam itthon a garázsban ,és találtam egy csomo polirozáshoz valo korongot ,ha valakinek nagyobb szüksége lenne rá és érdekelné.
- 2 db polirozo filc korong
- 2 db csiszolo anyaggal bevont filc korong.
- 2 db polirozo rongy korong.
- 1 tubus speciális polirozo paszta.
az egész cakom pakk 4000 ft.
ha kell tudok adni hozzá további 5000 ft-ért egy könnyen szállithato álványra szerelt nagy fordulatu 220-as villanymotort, a végén egy rászerelt tokmány-al amibe be lehet fogni a korongokat, és már lehet is polirozni ezerrel.
nem használom évek ota ezeket a holmikat, nincs szűkségem rájuk, viszont lehet hogy van motor épitő aki elpolirozgatna otthon.
Azt hiszem talán tudok válaszolni erre a kérdésre:
Úgy terveztük, hogy alapítunk egy egyesületet, és azon keresztül építjük, tartjuk karban a pályát. Elmentünk egy ügyvédhez úgy, hogy a bonyolultabb papírokat már előkészítettük!
Ez kb. január környékén lehetett... telt az idő, múlt, és mindig valami miatt módosítani kellett az iratokat, újakat beszerezni, aláírni, tisztségeket osztani, visszavittük, de akkor a régebbi papírokat kellett újra módosítani, stb. Önkormányzatnál is voltunk, hogy működhessünk, az is OK lett, majd a végén kb. júliusban visszadobta az ügyvéd a papírokat, hogy mégsem vállalja Hurrá!
Közben kiderült, hogy a pálya zagylerakó lesz (Kis-Duna kotrása)., valamint a bejárónál sóderbányát nyitnak, és a összes bejáratot lezárják.
Kb. 2 hete tudtam először bejutni
szevasztook
Tudna valaki információval szolgálni hogy most mia helyzet a taksonyi MX pályával?. Télen még azt híresztelték hogy néhány pengőt ki kell pengetni a pálya használatért és akkor rendszeresen lesz karban tartva a pálya. Nem régiben ki tekerttem bringával arra és hát olyan a pálya mint azelőtt kotró gépet nagyon rég látott.
Hétvégén lehet kimennék csak számítsak-e arra hogy elhajtanak-e onnan. :D
Köszke csácsá
Hello!Ma éjjel várpalotáról elloptak egy KTM 300 EXC-t. Ha bárki,bármi infót tud kérem segitsen. Most lett totál felujitva.Ismertető jelei:-A hátsó dob vége hiányzik -telokon gold fren matrica Plusz az összes felszerelésem.Tel. számom: 06-70-548-9805
Rég jártam errefelé...
Mi a helyzet?
Mindenki jól van?
Csikaaaa
tudnál nekem rendelni akkor a Pinktől dugóót a Tm be amit beszéltünk?
2007
amúgy az agyak 06-ban szürkék, 07-ben fényezettek (barna). meg még pár apróság
Csak azért mert 2006-től már aluvázasok és eddig nemvettem észre a különbséget 06, 07 és 08-as modell között(képen)!
nem vesztetek semmit , legalább kapnak egy kiados verést az elözőért...
ha nem ők voltak ,lehet akkor is kiköhögnének egy pár nevet...
most meg ez a helyzet megint loptak egy vasat:
exc300
ha valakinek felkinaljak, hallott rola hivja a szamot. az elozo moci (sx250) hala forumos kollegaknak par nap alatt meglett, rablasi modszer ugyanaz, helyszin ugyanaz, szal letszi segitsetek a tulajnak. barki barmit hall ...
koszi elore is!
- 2 db polirozo filc korong
- 2 db csiszolo anyaggal bevont filc korong.
- 2 db polirozo rongy korong.
- 1 tubus speciális polirozo paszta.
az egész cakom pakk 4000 ft.
ha kell tudok adni hozzá további 5000 ft-ért egy könnyen szállithato álványra szerelt nagy fordulatu 220-as villanymotort, a végén egy rászerelt tokmány-al amibe be lehet fogni a korongokat, és már lehet is polirozni ezerrel.
nem használom évek ota ezeket a holmikat, nincs szűkségem rájuk, viszont lehet hogy van motor épitő aki elpolirozgatna otthon.
tel: 20-387-7107
Azt hiszem talán tudok válaszolni erre a kérdésre:
Úgy terveztük, hogy alapítunk egy egyesületet, és azon keresztül építjük, tartjuk karban a pályát. Elmentünk egy ügyvédhez úgy, hogy a bonyolultabb papírokat már előkészítettük!
Ez kb. január környékén lehetett... telt az idő, múlt, és mindig valami miatt módosítani kellett az iratokat, újakat beszerezni, aláírni, tisztségeket osztani, visszavittük, de akkor a régebbi papírokat kellett újra módosítani, stb. Önkormányzatnál is voltunk, hogy működhessünk, az is OK lett, majd a végén kb. júliusban visszadobta az ügyvéd a papírokat, hogy mégsem vállalja Hurrá!
Közben kiderült, hogy a pálya zagylerakó lesz (Kis-Duna kotrása)., valamint a bejárónál sóderbányát nyitnak, és a összes bejáratot lezárják.
Kb. 2 hete tudtam először bejutni
Talán ősszel újra belefogunk egy új ügyvéddel.
Tudna valaki információval szolgálni hogy most mia helyzet a taksonyi MX pályával?. Télen még azt híresztelték hogy néhány pengőt ki kell pengetni a pálya használatért és akkor rendszeresen lesz karban tartva a pálya. Nem régiben ki tekerttem bringával arra és hát olyan a pálya mint azelőtt kotró gépet nagyon rég látott.
Hétvégén lehet kimennék csak számítsak-e arra hogy elhajtanak-e onnan. :D
Köszke csácsá