Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szega!

A váltóba elsőnek azt próbáltam, amit a motorba is tettem: Castrol power racing 10w50. Ez nagyon híg sztem, akadósabb volt vele.

Utána vettem kétütemű váltójába való Igol-t először, utána azt hiszem motult.
max. 3000ft-ba kerül literje és kb 0,6-0,7 kell bele.

A motorolajat 5 óránként ledobtam belőle, váltóolajat pedig 15 óránként.
Ez lesz wp-n, meg mindenen?
csika! érdemes egy 2002es gépnek kitakarítani az első telóit? vagy meg kell várni míg eresztenek a szimeringek aztán végrehajtani?
semmi baja faca minden, csak ez bonyolultabb mint az eddigi telóim voltak
Aszongyák egyenlőre ilyen lesz-eee a csinált telóimra Evvan
Majd csak holnaptól. Hajnali 4-kor indulunk.
az én izlésemnek nem jo ez a hosszutávu endurosdi, én jobban szeretem a szadistásat..

viszont van akinek meg amaz jön be, azért irtam hogy eszement mert kell hozzá nem kevés bevállalás hogy elindulj CSAK terepen erdély szivébe, csomagostul, át a királyhágon, patakokon stb, sátorban aludva, négy napig patakban fűrödve....

beszélgettük haverokkal az ilyen turát, de én csak ugy mennék el ilyenre , hogy mondjuk a csajok jönnének furgonnal , egy megbeszélt faluban már ott várnának,vinnék az összes cuccot sátrastul,szerszámostul, megfőzőtt kayák, esti punci stb, mi meg csak át az erdőn keresztben , minimal cuccal, gps-el.
Sziasztok!

Eladó utcai/enduró célra egy pár (első és hátsó) Michelin SIRAC gumi. A gumik 95%-osak.

4.10/R18 60-R REAR
90/90R21 54-5 FRONT

Ár: 20.000 Ft

Érd: 06-20-489-89-93
eszement? én ilyen túrára mentem volna egy majd 30éves cagivával
voltam is már vele az erdélyi hegyekben akkor döntöttem el hogy nehéz nekem
mondjuk azon több lett volna a pakolós hely
mit irkáljunk, a semmit?
Mindenki Korfun van!
Az,hogy nem vagy itt
Eléggé leállt ez a fórum Mi az oka emberek?
6500.-
hello b-and-i dozeros vagyok csika1 téged ajánlot megszeretném kérdezni hogymilyen olajat ajánlanál honda crf450r váltojába de ha megadoda számod fel is hivhatlak mert még lenne pár kérdésem köszi elöre is hello
A pólók mennyiért vannak?
ittene
ha vmi kell, mail...
Skiráááááááááááály,Sepsiszentgyörgyi edzőtáborok Jó is vót is
nézd meg a www.gasgas.hu van a gasgas turárol képek, minden évben elmennek egy csapat bevállalos eszement Dorogrol erdélybe Gyergyoszentmiklosra csak lábon terepen gps-el végig, sátorban aludva , asszem 4 napos tura, ott találsz a képek között ötleteket csomagok felrakására, mert ők is ugy visznek minden cuccot, a sátortol az összes ruháig.
köszi a segítséget, szóval nagy lutri az a belső
igazán az a legnagyobb gondom hogy akárhogy nézegetem ezt az xr400at nemigen tudok rá pakolni cuccot (persze tudom nem is való rá) na de hát valahogy kellene.... hátizsákba csak nem vihetek mindent.......
Szeva Nálam is meló kidobálás megy,de azé a szinte napi óra, másfélóra mocc este beugrik,persze azé van kivétel.Most rákaptam megint, azt nyomom. Nem is fájnak az ízületeim
Le vagyok maradva... most 7végén nem mociztam idő miatt
Hétközben sem fogok tudni, ki kell szórni szabadság előtt a javításra váró autókat.
Hétvégén már horvátországban leszünk (motort nem viszek)
Ha hazajöttünk szombaton, akkor vasárnap már kevésbé valószínű, hogy megyek.
úgyhogy egy hónap nyári leállás jön...

Utána vége ennek a szabadságos őrületnek, visszaáll a rendszer, akkor a mocizás is jobban tervezhető.
Eladó.CRV450X nagyon megkimélt álapotban.Müszaki.törzskönyv,polirozott váz-szupermotokerekek(gyári is megvan)sportkipufogo,kormánymagasitó,bukogomba,km-ora,világitás,ön
inditó.stb ár:940000ft 06202529322
az a gond a használtal hogy egy idő után bepuhul az anyaga és a gumi beugrik egy 15 centis szakaszon a felni pereméről, és ez majd csak akkor derűl ki ha megvetted és mentél vele kétszer...

lutri ...

használj vastag belsőt, és legyen nálad kis pumpa, ha olyan a szitu fujsz bele, vagy engedsz belőle, ennyi.

vagy a régi bevált modszer, kapjon a belső egy másik szétvágott belsőt ruhának, plusz hátra 2 db elfordulás gátlo, és máris le lehet engedni 0,5-0,6-ra a patakosba,
de ez már egy 5 ezer forintos informácio volt, kűldöm a számlaszámom.
Na, az mán jó Csak, nehogy kitépje a tollait Mi újság?Edzetek,vagy lemaradtok?
Béla tegnap lecserélte az olajat a CRF-en.
bontogatja a honda szárnyait