télen megkereslek ez ügyben
olyan megoldható hogy elviszem reggel, és megvárom a takarítást?
gondolom nem tart olyan sokáig
postában nem bízom inkább autózom egyet
aztán arrol már ne is beszéljűnk hogy 8 év alatt hányszor rugozott a telo sárban ,és az alsobb rászáradt részröl mindig betud vinni egy kis megszáradt sarat (kvarcot) ami aztán ott bent sika-vaka, plussz iszapfürdő...
Szia! Bár nem nekem céloztad a kérdést, de válaszolok (lehet oltani ha hülyeséget beszélek és nem szaknyelven). Szóval gondolj bele, ha a teleszkópban van olaj, akkor az valamilyen feladatot lát el. Az az olaj is elfárad, hiszen "dolgozik", 8 éves motorról van szó...8 év alatt kapott az az olaj nem keveset, és attól hogy a szimering még jó, az olaj ami telóban van...háát. Ha még 1x sem volt lecserélve az olaj benne, az állaga elég csúfos lesz, kb mint az iszap. Egy szó mint száz, a teleszkópokban is rendszeresen kell-kellene olajat cserélni, tehát érdemes kitakarítani,olajat cserélni. Bocsi hogy belevau
olyan megoldható hogy elviszem reggel, és megvárom a takarítást?
gondolom nem tart olyan sokáig
postában nem bízom inkább autózom egyet
bármit mondhatsz elhiszem...
fincsi
végűlis megnyomod a köldökét ugy fel tudod venni a hivást aztán belehalllozol a seggébe mit akarnak,. a szájába meg belebeszélsz...
négylábu-mobil..
ha lehet egy tanács, én a teloszámot ledobnám ,idejétmult , inkább egy veblapcim, akár freewebes is..
szerintem.
esetleg
Legyen Mindig Suspension...