Sziasztok!
Tudom google a barátom, keresgéltem is de nem találtam semmi használható földutas, vagy túristautas térképet ami megy számítógépen. Ha van valakinek ilyenről jó linkje, esetleg használ ilyet az megoszthatná velem. Az ilyen tökön babon átvágás nem az esetem, nem szeretek más területein átjárni és kb. 70 km-re lévő helyre akarok eljutni szóval nem a szomszéd faluba. Köszi aki segít! Üdv.: adykag
Mondjuk 200 ezret hagytam csak az elejében A háccsóban csak 50-et Bele kell nézni az elsőtelóba,azt ha új a bele,akkor nincs kilopva Ha mást nem barmoltak akkor jó még az,bár kitudja mennyit használták,gondozták-e stb!?
Szerintem még mindig szar teló van benne csak ezek szerintem a régi képek. És ha valaki megnézi neten és elmegy megnézni a motort nem hiszem hogy a gátló színét figyeli.
szisztok van cross ruházatom eladó : gatya ,mez, sisak, páncél ha valkit érdekel akkor vegyen fel msn-re:cpali1@freemail.hu vagy hivjatok fel és akkor elmondok róluk mindet! előre is köszi!:)
Van két elsö és egy hátso rugom kawába valo ,nem érdekel? olcsoért adnám 5pénz darabja.