Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá csumi csá!
Van két elsö és egy hátso rugom kawába valo ,nem érdekel? olcsoért adnám 5pénz darabja.
Sziasztok!
Tudom google a barátom, keresgéltem is de nem találtam semmi használható földutas, vagy túristautas térképet ami megy számítógépen. Ha van valakinek ilyenről jó linkje, esetleg használ ilyet az megoszthatná velem. Az ilyen tökön babon átvágás nem az esetem, nem szeretek más területein átjárni és kb. 70 km-re lévő helyre akarok eljutni szóval nem a szomszéd faluba. Köszi aki segít! Üdv.: adykag
Naponta 2-szer,ha moccolok 4-szer
honna tudod hogy also gatyát cserél hetente.?
Egyszer élünk!
Öreg ugy cserélgeted a mccokat mint más az alsógatyát, hetente
Hát én nem bánom
Me lett másik,azt megint másik azt a WR Ezért
Miért adtad el?
Mondjuk 200 ezret hagytam csak az elejében A háccsóban csak 50-et Bele kell nézni az elsőtelóba,azt ha új a bele,akkor nincs kilopva Ha mást nem barmoltak akkor jó még az,bár kitudja mennyit használták,gondozták-e stb!?
pedig haver is rá volt izgulva, míg fel nem világosította a sumáksáról...
Ez a baj
Szerintem még mindig szar teló van benne csak ezek szerintem a régi képek. És ha valaki megnézi neten és elmegy megnézni a motort nem hiszem hogy a gátló színét figyeli.
Má megint visszakerült bele a hátsógátló ?Vagy Én ezt a sumákolást már nem értem
szisztok van cross ruházatom eladó : gatya ,mez, sisak, páncél ha valkit érdekel akkor vegyen fel msn-re:cpali1@freemail.hu vagy hivjatok fel és akkor elmondok róluk mindet! előre is köszi!:)
Szigetre sem mentek Állnak a kompok,benzin sincs
Arany.
Kalincsák László (Kacsa 273#) élménybeszámolója a bakonynánai versenyről a dirtfactoryponteoldalponthu-n találjátok!
Méék alunni! Csütörtökig vidéken net nélkül! Utánna......
Na tessék
Akkó dombona tanya,de szól6-ál volna hamarabb oszt rendeztünk vón ORGIÁT!
Nem,nem Nyaral az asszony az anyjánál
Milyen szekér! sose vóót! Te + nem nyaralsz?
Megjöttek az elveszettek