Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,ammá jóóóó Üssed vágjad Mi van, öregen jobb a krossz
aáhhh..azt má 7x továbbcserétem....fejlesztünk fejlesztünk..yz 250
Meg van még az a csúnya ződ sárkányod?Tépjed a száját
hát itt szendehelyen annyira nem..mondjuk má nem is baj..krosszóni köll ma..
Szasz,sütanapocskamintállat
Az is eltünt
Majd kiderül,milyen
Szia,inkabb rendelj faissttol egy mini kamerat kb 4ezer ft,mert ez tonkre FoG menni à portol.vagy esesnel.
Na ilyen lett... Hátul kivágtam ha majd felteszem akor lássam hogy az utat veszi e?!
csóri minyá teszek fel képeket a kamera állványról
Apja szerelő ,nem engedi idehozni szegénynek,me az
Éppen megdöglik
http://www.nothingtoxic.com/me...

Ez mit csinált szerintetek?
Csika Hát guszi örökké szerel
köszi szépen a jó tanácsokat, nálam talán nemfoglya szétverni magát a váltó mert azért általában megfelelő fordulaton járok vele nem meg persze nem pötyögni fogok egy ilyen géppel.
Hátizsákban elfér pár szerszám meg alkatrész, italtartó van benne, és mivel nincs időm minden nap menni így a motor átnézve, rendberakva mire indulok. A féltank vagy tank benzint meg ki tudom motorozni kevés "megállok és beszélgetek egy cigi mellett" (nem dohányzom, nem pofázni megyek, no meg nincs is igazán kivel...)
Bár ez régebben ment, mikor nekem is sx-em volt...
Má WR-ben van nálam 15,azt nincs meg 2 hete.Előbb lestem át,baba
Már Én is lábon járok ki,3 km.Oldalsztender van,tank tele,kaja itthon és nem ott Piát srácok cipelik hátizsákban,szerszám övtáskában,de szerelhetetlen lenne ott amúgy is,max alapok,az meg itthon át van nézve,mert nem szerelni járunk,bár van egy srác aki mindig azt csinálja Hama elfáradnak az a baj,de majd egyszercsak Összetartás van az a lényeg Nem a csili -vili
Az biztos Jó buli lesz
jaja, mesélted. az jó party lesz...
Hát én se mostanában fogok mocira ülni. Jövőhét pénteken indulunk Misiékkel Korfura Jönnek Kis Attisék is több mint 20-an nekivágunk Galusék is jönnek.
övé már rég minuszban van...lassan bejáratós lesz...(bocccs ati)
jó lenne
2 hete nem ültem motoron.
múlt hét szombatra is terveztem, de akkor sem jött össze. aztán itthon se voltam.
most hétvége is kétesélyes eddig...