Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Magnum Attinak mennyi van benne. 1 üzemóra ?
Az meg hogy lehet? Te minden nap motorozol 120 az inkább nem?
5 az igazi....minden rendes crossmotorban 5 van...

nyomjad....én 12 körül járok.
és hogy viszel magaddal mindent ami kell egy pályázáshoz/edzéshez?

nem baszogatás félre ne értsd, csak én még akkor is kocsival mennék, ha közel lenne a pálya, mert azért van cucc....kaja, pia, bak, szerszám, ruha, benzin, stbstb.
Annyi az biza 6 nem 5 . Nem is tudom hogy lehet egy 5gangos motorral motorozni. Te hogy csinálod? ja ma néztem mióta megvan 10.5 üzemóra ment bele.
az kizárt....azért számold le te is.....
Van egy Kawás ismerősöm ö állítja hogy 6 az ....
Hjah, 4 km-ért nem rakom futóra...
neked 6 van?
és honnan tudod?

úton van....pár nap
És akinek gyárilag 6 van?

Gery. Sapkámmal mi újság lesz valamikor?
lábon crosspályára?

ettől függetlenül többen raktak már a 4 gangos sxf-be 5.-et.
hi,
de rég jártam erre.....
Az jó, akkor ébren álmodsz
Sosem tudom
A pálya jó, én meg puding
így már más!
Ez alapján már nyugodtabban bérakhatja
Okos legyél,mert,ha lépésben jársz 6.-ban úgy 40-50 szerelde lesz,mert szétveri azt a két fogaskereket.Inkább egyel vissza fordulattal gyalogolj.Sokan így basszák el a váltókat azt azt hiszik kímélik ,de Hadd csinálják
Igaz, nem kell annyit taposni de földutas csapatáshoz nem árt még az az 5-6... Amúgy a 4-es sebesség ua. exc-nél is
Gondolom nem a mostani négyet akarja felosztani hatra, ugyanakkora végsebesség mellett, hanem pluszba kell még neki az 5ös meg a 6os hosszabb egyenesekre ha endurozik, úgyhogy szerintem simán működhet a dolog.
Draveczki Endit ismered ózdró?
sztem nem úgy csináltják a 4 sebességest, hogy az 5-6-ot kiveszik..
Nekem is furcsa a 4 egyébként a honda 5 gangja után.
Viszont nem kell annyit kilincselni
Fene tudja! Mikor nekem volt sx-em én marhára hiányoltam belőle 5-6 ot. hiába van elosztva, a 4 sebesség, ha a negyediket már 40-50 körül már simán rakod... Endúróra, crosspályára kifelé menet jól jöhet az még! 70-80 körül állandóan ordított, pedig az nem egy óriási sebesség...
Ha ilyen motorom lenne, és lehetőségem én beleraknám...
utcán lehet értelme.
de ha ugyanazzal a sebességgel megyek csak 6 ba akkor csökken a fordulat és az szerintem jó vagy nem