nézd meg az extrém enduro versenyek nevezési listáját, pl. Romaniacs, last man standing, csak 2t-ket fogsz látni föleg KTM, de lesz ott bőven Gasgas is.
én 40-es keveréket rakok bele, ELF full synt olaj-al, olcson veszem már vagy két éve ez megy bele teljesen hibátlan.
fogyasztás ugyan az mint crosszban abszolult csuklo fűggő, ha endurozok extrémkedősben akkor viszonylag kevés, ha enduro pályán megyek EC tempoban nonstop 7-8 kört (tiz perc egy kör) akkor rendesen elfogy a tank, ennyi....
bár még mindig a benzin a legkissebb költség ebben a sportban.
Nah szóval- helyzet a következő! A motor majdnem hibátlanul működik annyi a gondom, hogy a kuplung felől rendellenes hangok jönnek ami valami karistoló hangban merül ki. Ha a kuplungkart behuzom és kiemel a kuplung akkor elhalgat és gyönyörű a hangja viszont ha nem emel ki a kuplung akkor csinálja ezt a hangot, de csak alapjáraton! Magasabb fordulaton szintén nincs hangja. Most lett összerakva minden fasza lamellák-tügörgőskosár-kuplungkosár is fémlamellák is! Az lenne a kérdés, hogy mi csinálhatja ezt? Először arra gondoltam hogy mivel a kuplungdekni hegesztve van rajta sajnos /lefogom cserélni mihelyst találok rávalót/ és azon láttam belülről apró köralakú bemarást ott ahol a csavarok forognak, de nem mélyen csak felületi. Azóta beraktam a dekni alá 1,5mm klingeritet-gondoltam kijebb emeli a deknit és ezáltal nem fog hozzá érni és ha az csinálta a hangot akkor megszünik, de nem igy lett. Nem tudok mire gondolni. Esetleg valakinek valami tipp, mit kellen megnéznem?
eladó egy motorhispania fúria 50 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,frissen fórva prox dugóval még a doboza is megvan frissen fényezve +adok hozzá egy 120/90-18 as hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.csak egy fejidom kell rá és kész ja meg szimering az első telóba.brutális fékekkel,eh-tárcsa,
TEL:.06-20-910-3659
GYERE EL ÉS PRÓBÁLD KI, sajnos szálításban nem tudok segíteni
Hali srácok! Olyan emberkevel szeretnék beszélni vagyis kérdezni egy-két dolgot akinek '91-'93 közötti Kx 250-e van vagy volt. Ide is irhat fórumra vagy privát Msn cimem az adatlapomon! Fontos lenne!
Télen a krosszedzésekre GasGas-sal járt egy srác, simán csinálta ő is. 250-essel. Annyira nem lehet rossz, és az nem "endurósított" valami, hanem versenyenduro.
néztem most öket,az eladókat
kinézetre tetszenek a fiatalabbak
te milyen keveréket használsz arány olaj tipus/ár
csak kiváncsi vagyok pl 100kmer mennyire jönne ki vele
fogyasztás
1
2