Szia,
a 250-es 2T kicsit sok volt nekem. Mentem párszor pár féle 250 4T-vel, barátságos, jól kezelhető, a 125 2T-vel szemben alulról is jól húz már. Aztán Sanya72 addig duruzsolt, hogy öreg vagyok már, meg béna , meg jött egy olyan motor, amit kár lett volna kihagyni, így CR ment, YZ250F jött. Eddig nagyon bevált, szeretem, jobban is megyek vele valamivel. Kb. ennyi.
falsot szív és nem gyorsul fel úgy, hanem kis idő és már megy is, szerelő szerint, ott szívja a levegőt, nem jut elég benzinhez és ezért, nem is fogom használni így, az tuti, minél előbb megcsináltatom
Sziasztok Srácok!
Lenne egy kérdésem, nem tudom a speckó nevét, már ha van, ezért elnézést kérek, de ezért is írok ide, na szóval, az én megfogalmazásommal,konyhanyelven: karburátor tartó gumibak, ami a karbit és a blokkot köti össze, nekem az ott felül megrepedt, elég szépen valószínűleg elöregedett, az idő során (2003) és nem tudom, hogy most az kapható-e a képen, vagy hogy lehet és hol lehet (ktm bolt gondolom, meg is fogok kérdezni valakit) venni ilyet, esetleg árat tud-e valaki mondani? mire számítsak?
bedobok egy képet róla, elnézést hogy myvipes, de az eredeti képet már nem találtam meg a gépen, de legalább látszódik
,remélem
szívócsonk esetleg? nem tudom
Minek az a bohócság? Egyszer nagy lendülettel ugrottam neki,azt lelohadt a kedv Ha víz van akkor nagy van.Mindent,a házat is meg kéne emelni a talajvíz miatt.Nem egyszerű,meg sok Akkó inkább gyűjtöm,azt veszek másikat, birínybe
Helló!
Van egy 50 köbcis endúróm és eléggé gyenge ,ezért nagyon nagy tárcsa van rajta . Valahogy növelni kéne a teljesítményt ,de nem tudom hogyan .Akinek van valami ötlete az írjon.
a 250-es 2T kicsit sok volt nekem. Mentem párszor pár féle 250 4T-vel, barátságos, jól kezelhető, a 125 2T-vel szemben alulról is jól húz már. Aztán Sanya72 addig duruzsolt, hogy öreg vagyok már, meg béna , meg jött egy olyan motor, amit kár lett volna kihagyni, így CR ment, YZ250F jött. Eddig nagyon bevált, szeretem, jobban is megyek vele valamivel. Kb. ennyi.