Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én biztos szétszedném az egészet.Tiéd a mocc,sakkozz vele,hidd már el így nem lehet segíteni
mar leszedtem......es minden rendben van ! vagyis a powerne nem lattam semmi kulonost!......egy picit a gyurum meg van kopva de nem erosen!.....a powert is szet kene szedni?
Leszeded a hengert azt megtudod,vagy várod,hogy megjavuljon?
Minden lehet,ezt így nemtudom,a távszereldét meg elhülyéskedem,mert értelme nem sok van,csak nagyon ritkán Amit ember leírogat 2 nap alatt az sokszor 2 perc alatt megvan itthon
cső,ja csak még szponzorom nincsen
de a gyuru is lehet a hibas?
Van nekem még 15 éves is igaz má morzsolódik Aki ezen spórol az zsidi
s elkezd kohogni .....3 negyed gaznal......s a gyertyat kicserltem ! lehet a gyuru is?
fasza , új munkahelyed van? ...
hamar? ...nekem van 5 éves is, mert pervollal mosom, ill. gyári mosóval
Ezt így nem lehet Szerelgessed tovább
sziasztok ! lenne egy gondom .......a powerem figurazik ! 1-2-3 ba a motor jol fel megy fordulatra de nem erzem a powert ? nem nyit......4-5 ben peldaul harom negyed gazon megall 1=2 masodpercig s utana kinyit de ez csak 4 -5 miert? koszi
mai
Sziasztok!
szeged környéki kis köbcentis enduróst keresek, motorozni, endurózni szeged környékén
ha valakinek van kedve, és ideje, akkor vegyen fel msn-re(adatlapomon fenn van)
előre is kössz
qva jó lett
szia,próbáld meg gázolajjal!nekem nagyon bevált,jobb mint a benzin és nem kúrja szét annyira.
Moshatod benzinben,kopó cucc Úgyis cserés hamar.Már akinek van esze cseréli.Motorex-et használok évek óta,jó az is.
Én Fuchs silkolene termékkel nyomatom, brutál ragadós a légszőrőolaj
Ilyen porban is othon érzi magát a cucc
Sziasztok! Én is kérdeznék egyet, ti milyen légszűrőolajat használtok,vagy ajánlatok? (exc 200) meg hogy mossátok a szűrőt? benzinnel? (eddig én azzal, de lehet nem kellet volna? ) kérdeztem crossos ismerősöket, ők nem tanácsolták, mert szárítja, és repedhet, persze nem egyből ( mondjuk ők elég sokat mennek )
fuchs, putoline, .. stb ...

Köszönöm!
Enyvdurózni az a legjobb, szívsűrit-robbankipufog
Miért a Berg,nem nagy? Az egyik,ha nem a legprofibb mocc
aztaaa nagyon bejövős
A Yamaha is tolja még a 2T-t
elég pozitív hogy elkezdtek 2T gyártani, miközben sajnos a nagyok meg rakják a múzeumokba a kétüteműeket :( mindenképp elfogadnék egy ilyen Berget :)