mar leszedtem......es minden rendben van ! vagyis a powerne nem lattam semmi kulonost!......egy picit a gyurum meg van kopva de nem erosen!.....a powert is szet kene szedni?
Minden lehet,ezt így nemtudom,a távszereldét meg elhülyéskedem,mert értelme nem sok van,csak nagyon ritkán Amit ember leírogat 2 nap alatt az sokszor 2 perc alatt megvan itthon
sziasztok ! lenne egy gondom .......a powerem figurazik ! 1-2-3 ba a motor jol fel megy fordulatra de nem erzem a powert ? nem nyit......4-5 ben peldaul harom negyed gazon megall 1=2 masodpercig s utana kinyit de ez csak 4 -5 miert? koszi
Sziasztok!
szeged környéki kis köbcentis enduróst keresek, motorozni, endurózni szeged környékén
ha valakinek van kedve, és ideje, akkor vegyen fel msn-re(adatlapomon fenn van)
előre is kössz
Sziasztok! Én is kérdeznék egyet, ti milyen légszűrőolajat használtok,vagy ajánlatok? (exc 200) meg hogy mossátok a szűrőt? benzinnel? (eddig én azzal, de lehet nem kellet volna? ) kérdeztem crossos ismerősöket, ők nem tanácsolták, mert szárítja, és repedhet, persze nem egyből ( mondjuk ők elég sokat mennek )
fuchs, putoline, .. stb ...
szeged környéki kis köbcentis enduróst keresek, motorozni, endurózni szeged környékén
ha valakinek van kedve, és ideje, akkor vegyen fel msn-re(adatlapomon fenn van)
előre is kössz
Ilyen porban is othon érzi magát a cucc
fuchs, putoline, .. stb ...
Köszönöm!