Tavaj vásároltam egy Honda Xl600R motort és vezérműláncot cseréltettem benne mert hangos volt....
Kicserélték a vezérműláncot és azóta olyanokat visszalő a berugókar hogy csizmába eltöri a lábom.
Valaki hozzáértőt kérdeznék hogy a gyújtást a vez.lánc csere befolyásolja?Vagy mi történhetett,hogy ilyeneket rúg vissza nem tudom mi lehet a hiba a CDI hiba tudom a kezdőeljárást tudok sokmindent a motorról ha valakinek van XL600R szervizkönyve megkérném hogy küldje át az e-mail címemre: ludanyiistvan1@citromail.hu
UI:Mert tudtommal gyujtás problémával lőhet vissza egy motor ennyire,vagy ha sok üzemanyagot kap?
Na, az sirály Balcsi jutott, 2 hét Válság van Van itt is szemét,de elosztogatom 3 fűnyírót dobtak be az udvarra,míg bementünk berénybe,me várni nem tudnak Erre meg ilyenek az emberek,hama-hama
31-én megyünk mi is 20-an Korfura innen a fórumról is jön pár emberke. Nagy közös kiruccanás lesz. . Felénk most lomtalanítás van. Pakoltam az udvarról kifele a sok lomot. Van még bőven. Nem is értem hogy tud évente ennyi szemét összegyűlni.
Kicserélték a vezérműláncot és azóta olyanokat visszalő a berugókar hogy csizmába eltöri a lábom.
Valaki hozzáértőt kérdeznék hogy a gyújtást a vez.lánc csere befolyásolja?Vagy mi történhetett,hogy ilyeneket rúg vissza nem tudom mi lehet a hiba a CDI hiba tudom a kezdőeljárást tudok sokmindent a motorról ha valakinek van XL600R szervizkönyve megkérném hogy küldje át az e-mail címemre: ludanyiistvan1@citromail.hu
UI:Mert tudtommal gyujtás problémával lőhet vissza egy motor ennyire,vagy ha sok üzemanyagot kap?