Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaj vásároltam egy Honda Xl600R motort és vezérműláncot cseréltettem benne mert hangos volt....
Kicserélték a vezérműláncot és azóta olyanokat visszalő a berugókar hogy csizmába eltöri a lábom.
Valaki hozzáértőt kérdeznék hogy a gyújtást a vez.lánc csere befolyásolja?Vagy mi történhetett,hogy ilyeneket rúg vissza nem tudom mi lehet a hiba a CDI hiba tudom a kezdőeljárást tudok sokmindent a motorról ha valakinek van XL600R szervizkönyve megkérném hogy küldje át az e-mail címemre: ludanyiistvan1@citromail.hu
UI:Mert tudtommal gyujtás problémával lőhet vissza egy motor ennyire,vagy ha sok üzemanyagot kap?
nem,de biztos megmondod!
Jólvan,címem tudod?
Posta lesz!Egyelore csak a robi telot kuldom,lehet veszek sm szettett es akkor Jo a telo ahoz.
mondom hogy reed.

gyere holnap is!
Mikor gyüssz erre, izomhelyes
Az már oldalszaltó
Meg volt húzva és szinte folyamatosan locsolták.
Szia,nagyobb felbontasban fel Tudod tenni?
Tiszta amerika,IDE mentunk volna holnap,milyen a palya?
Sáska Gabi
Hali,mi mentunk volna holnap juntival de izomhelylazam van.
Menegettem,de nem nagy élmény
Motoron meg már megint legalább 3 hete nem ültem. Kéne már menni, de ebben a melegben nem sok kedvem van.....
Na, az sirály Balcsi jutott, 2 hét Válság van Van itt is szemét,de elosztogatom 3 fűnyírót dobtak be az udvarra,míg bementünk berénybe,me várni nem tudnak Erre meg ilyenek az emberek,hama-hama
31-én megyünk mi is 20-an Korfura innen a fórumról is jön pár emberke. Nagy közös kiruccanás lesz. . Felénk most lomtalanítás van. Pakoltam az udvarról kifele a sok lomot. Van még bőven. Nem is értem hogy tud évente ennyi szemét összegyűlni.
Szeva,hát más nincsen erre Most jöttél Te Hogymég,ilyenkor már nyaralnak,azt ott nincs nyet?
Magaddal beszélgetsz? Mindenki nyaral
Jó napot,jó meleg van
Sziasztok!Ha valakit érdekel az írjon!
http://www.kepesmotor.hu/husab...
Azé ennyire neeeeee vegyél quadot
mindenkinek
Mentem, de nem sokat. Nem nagyon tetszett a pálya!