ki is álltam, annyira felbasztam magam...
kis pihi után jobb volt.
Előzőleg a heti meló sok lehetett.
Nem éreztem semmit- nem volt meg a szokásos kontroll.
A nagy asztalnál úgy gondoltam nem fogok kockáztatni. Nincs űr WP-m
Még.
Remélem jó lesz.
Olyan béna voltam szombaton, teljesen elment a kedvem. Ezt át kell lépni, egy jó mocizással
Fáradt vagyok. Szabadság jól fog jönni augusztusban, még ha csak egy hét is...
de. 10-től kint voltunk, 32-34 fok melegben, porban. Késő délután nyomtunk még egy Strandot a dorogi tónál, szétesett mindenki
Kaptam egy laza napszúrást, meg leégtem, de megérte. Erdélyi haverom ment néha a motorommal meg Sanyáéval, vasárnap nem tudott felkelni az izomláztól
A fényképezőgépem objektívje is recsegve jött ki-be a végén. De jó buli volt. Szombaton úgy néz ki, hogy Nyáregyházázunk egyet, Kornél kint volt pénteken. Vasárnap meg versenyre megyünk segíteni, szurkolni. Már csak 4-et kell aludni
(na, rég írtam ennyit)
ezért kérdezem ha ha a vezérlés nicns a helyén,befolyásolja e az előgyujtást?ha beindul a motor gyönyörűen jár az autószerelő barátom cseélte a v.láncot azt mondta el volt téve a vezérlés.....de addig nem rúgot vissza ennyire ugy hogy nem tudom hogy most tényleg jó helyen van-e a vezérlés?köszönöm a segítségedet de megnézem a vezérlést most már én
nem tudom még a 7végét....
vasárnaptól nem leszek pár napot. előtte kéne még menni....meglátom
ilyen előfordul. fejben is ott kell lenni. majd legközelebb jó lesz.
ne agyalj rajta. go ahead
kis pihi után jobb volt.
Előzőleg a heti meló sok lehetett.
Nem éreztem semmit- nem volt meg a szokásos kontroll.
A nagy asztalnál úgy gondoltam nem fogok kockáztatni. Nincs űr WP-m
Még.
max csak nem ment annyira, meleg van, stb...
Olyan béna voltam szombaton, teljesen elment a kedvem. Ezt át kell lépni, egy jó mocizással
Fáradt vagyok. Szabadság jól fog jönni augusztusban, még ha csak egy hét is...
Majd a fotók közé beteszem
erre gondoltam én is..
nyáregy jó, szombaton ott voltunk. húzott pálya, folyamatos locsolás.
bár nem a kedvencem, de ilyen időben felüdülés.
Kaptam egy laza napszúrást, meg leégtem, de megérte. Erdélyi haverom ment néha a motorommal meg Sanyáéval, vasárnap nem tudott felkelni az izomláztól
A fényképezőgépem objektívje is recsegve jött ki-be a végén. De jó buli volt. Szombaton úgy néz ki, hogy Nyáregyházázunk egyet, Kornél kint volt pénteken. Vasárnap meg versenyre megyünk segíteni, szurkolni. Már csak 4-et kell aludni
(na, rég írtam ennyit)
bandiéknál jó a munkamegosztás...
sanya, mint "grid girl"
tegnap bugyi...