Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És csak fotókat készítettél?
jah minden ok
thx
te kérdezed? űrszemüveges...
ez már usa....
hahn állat...."sosevesszükelagázt"

cuccok eljutottak hozzád?
ez már usa....
jól néz ki
Mi ez az űrruha?
Látom A centrifugális erő által elmozdult golyók közvetítésével mozgatódik,de nem írkálom le tanád ki miként . Láttál már olyat szétszedve,vagy gyakorlatozo?Mert akkor inkább szedd ki a blokkot, azt szedd szét Addig sem unatkozol
hallod-e.....az a pocok amit ra kell akasztani arra a valamire ami nyitja a powert......az konnyen kell menjen le es fel? nekem egy picit nehezeben megy
Az jó Én meg az udvaron
Voltam ma Monoron!
pár kép az idei Red Bull Romaniacsrol.
http://www.sportmotor.hu/motor...
már cs a fekete zsákot...vuuutttty
De úgy ám
Kornél, meg Zsolti volt aki megfenyegetett... tudom engem is, azt mondták szupertitkos és ha elmerem mondani akkor küldik a nagy fekete autokat...
Én vettem mosószettet. Álomszerűen tisztít. 12e ft a putoline
Ááá,megvan itt minden segédeszköz kevés.
Mondtam már imádok forumozni
Este ilyenkor melozom de most szabadság van

will hahan nagy kedvencem
Fejlödünk a korral vagy mi, nem Emberek?!
Tudom mi volt régen, az akkor volt, más nem volt, csak van aki túl régi módi már
Régen nem voltak ilyen nyalánkságok,azt akkor is jó volt Láncspray helyett használt motorolaj-finis keverék az se vót kutya,légszűrőre sűrű motorolaj,meg zsííííííííííííír, Ez vót akkor,
lassan már az üzemanyag drágább lesz mindenféle gyári tisztítószernél,csak hát az van kéznél.
nem spórról van szó, de mindent azzal amivel kell, nem cigánykodok semmivel
ok......majd fogok csinalni kepeket ! s majd meg mondasz velemenyt ......ha megkerlek ! na szia....bocsi a zavarasert ! jo ejt