Sziasztok...fasza a történet!..nálunk is zajlott hasonló lopkodás.
eljöttek megnézni a motort,és éjszaka meg vissza jöttek és vitték is...de asrácok megnézték a benzinkúton a kamerákat és megtalálták a geciket...na aszt hiszem őt fel akasztották...picit vagy valami ilyesmi és előkerítette a motort ...
mi esteunkben is kitalaltak ezek a tovaj gecik,hogy az erdoben talaltak a vasat ... nembaj, kicsit jegeljuk az ugyet, hadd batorodjanak, aztan johet a metszoollo, csuklobol nehez motoroni ....
ez nem motoros társ, hanem trágya. mikor havert szabaditottak meg a vastol mar anyam rozsavago metszoollojaval akartam ujjakat vagdalni, de szerencsere a zsaruk gyorsabbak voltak, mint mi .....
le is vagdaltam volna a gecibe párat, és még nem is a sajat motoromrol volt szo. ha meg uldozni kell, akkor kocsival belelapitanam az elso falba, ha enyem a moci hanem, mese nincs. ezekre halál, ennyi. meg regen arultam a robogomat, jott is ket tetves ciga**, annyi eszem volt hogy haver hozta le a robigot, en meg jottem a cbr-el, lassak mar hogy messze nem jutnak, ha ugy alakul. ha meg tobben jonnek, egy-ketto mindig ottmarad, mast nem tusznak ....
Mondjuk abban Daninak igaza van, hogy "erőltetni kell", esetleg vízben, vagy próbáld ki, fájdalomcsillapítóval, hogy mia hatás.. Persze necsapd szét magad, csak módjával a droggal...
Nem erőltetem a crosst,de most van egy GSX-R-em csak az is törött,össze kéne raknom aztán nyomom azzal,de ha azzal sem megy akkor gokart.Nem adom fel, kell a benzinszag.Feleségem meg
Ugrócsontom törött a doki szerint az emberi test szemete,3db 8cm-szeggel rögzítették csak szar állásba.6 hónapig rögzitve volt nem mozgott és a szalagok nagyon beszűkültek+ csontritkulás és ez a kettő olyan fájdalmat okoz,hogy inkább keveset erőltetem ezáltal lassabban jönnek vissza a mozdulatok,de azt mondják ennél a törésnél természetes és hogy örüljek annak,hogy nem kell fixre csavarozni a bokám,de hozzátette hogy majd 1,5 év után tudja ezt kijelenteni.
gyere tatesz, majd meccselűnk, az idei pécsi meg Bakonynánai 5 orás XC. én is el akarok indulni egyéniben , a többit leszarom az nem enduro helyszin...
elég lájtos a nyomvonal.
azt hittem hogy keményebb
KTM SX 125
Képviseli valaki a csapatot tokodon, vagy nem, vagy valami?
eljöttek megnézni a motort,és éjszaka meg vissza jöttek és vitték is...de asrácok megnézték a benzinkúton a kamerákat és megtalálták a geciket...na aszt hiszem őt fel akasztották...picit vagy valami ilyesmi és előkerítette a motort ...
le is vagdaltam volna a gecibe párat, és még nem is a sajat motoromrol volt szo. ha meg uldozni kell, akkor kocsival belelapitanam az elso falba, ha enyem a moci hanem, mese nincs. ezekre halál, ennyi. meg regen arultam a robogomat, jott is ket tetves ciga**, annyi eszem volt hogy haver hozta le a robigot, en meg jottem a cbr-el, lassak mar hogy messze nem jutnak, ha ugy alakul. ha meg tobben jonnek, egy-ketto mindig ottmarad, mast nem tusznak ....
Nyilván nem érvényes rád, de én az eddigi szalagsérüléseimből csak erőltetések,fájdalmak árán kaptam vissza a teljes mozgást.
Hogy törött a bokád, hogy nem tudták rendberakni?