Szia Igen, minden oké...leszámítva ezt a motorlopást bár nem tőlünk vitték el, de mi voltunk az első tulaja a járgánynak, nagyon szerettem
Mi is voltunk Sóskúton, sajnálom hogy nem találkoztunk
Veled?
Természetesen tagad mindent, és addig míg nincs kézzel fogható bizonyíték arra, hogy valóban ő a tettes, addig túl sok mindent nem lehet ellene tenni.
Pézsma: értesíteni akartalak erről a hírről, de nem voltál msn-en, hétvégén meg nem akartalak ezzel "fárasztani". De ha hallasz bármit, vagy esetleg Pistihez jutott valami infó(elég sok srácot ismertek ott a környéken)...hívj.
Azt az egyet viszont egyikőnk se érti...profi versenyző...könyörgöm, mi késztette ilyenre...és attól nem tartott, hogy egy versenyen a boxban felismeri a barátunk.Hihetetlen és egyben elég zavaros ez az ügy
én úgy tudom hogy a nittelő az csak összerakásra szolgál,amit azzal összeraksz az már flex,nekem ezt egy boltban mondták mikor a drz-ről nem tudtam leszedni a gyári láncot mert nittelve volt!ha levágok flexel belőle simán szétszedem!csak le kell vágni az egyik felén a nittelést és kicsuszikn a másik oldalra,kell venni egy patentszemet ha nincs.
Én rehabilitálom a novemberi térdszalagszakadásom...
Mi is voltunk Sóskúton, sajnálom hogy nem találkoztunk
Veled?
Pézsma: értesíteni akartalak erről a hírről, de nem voltál msn-en, hétvégén meg nem akartalak ezzel "fárasztani". De ha hallasz bármit, vagy esetleg Pistihez jutott valami infó(elég sok srácot ismertek ott a környéken)...hívj.
Azt az egyet viszont egyikőnk se érti...profi versenyző...könyörgöm, mi késztette ilyenre...és attól nem tartott, hogy egy versenyen a boxban felismeri a barátunk.Hihetetlen és egyben elég zavaros ez az ügy
ismerik, nevét is bemondja.. ekkora barmot. Ennek annyi.
Főleg versenyző körökből.
Gyerekek én ezt a srácot ismerem!
Tudom is hogy hol lakik..nem messze tőlem! A fürdős képena másik szélén a tesója van!
na de majd én
féltek a flextől
mert túl hosszú volt
tudod ilyen kis basz,amibe bele kell tenni a szemet,tekerni kell kulcsal és kinyomja a csapot belőle