Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reszketünk
Micsoda mulasztás.. Sebaj, majd tokodon behozzuk..
Én rehabilitálom a novemberi térdszalagszakadásom...
Szia Igen, minden oké...leszámítva ezt a motorlopást bár nem tőlünk vitték el, de mi voltunk az első tulaja a járgánynak, nagyon szerettem
Mi is voltunk Sóskúton, sajnálom hogy nem találkoztunk
Veled?
vicces mert a motoros kresszen is ugyan ennyi hibapontom volt,mint most az autóson
Drakula... Öööö gratula... Még jó, hogy nemjött keresztbe senki..
átmentem a kresszen
Helloo régnemlátott ismerős.. Minden ok?!...
köszönöm
Hívj fel nyugodtan és segítek ha tudok....
Természetesen tagad mindent, és addig míg nincs kézzel fogható bizonyíték arra, hogy valóban ő a tettes, addig túl sok mindent nem lehet ellene tenni.
Pézsma: értesíteni akartalak erről a hírről, de nem voltál msn-en, hétvégén meg nem akartalak ezzel "fárasztani". De ha hallasz bármit, vagy esetleg Pistihez jutott valami infó(elég sok srácot ismertek ott a környéken)...hívj.
Azt az egyet viszont egyikőnk se érti...profi versenyző...könyörgöm, mi késztette ilyenre...és attól nem tartott, hogy egy versenyen a boxban felismeri a barátunk.Hihetetlen és egyben elég zavaros ez az ügy
Az ilyen meg is érdemli.
Ezt hogy találta ki...
ismerik, nevét is bemondja.. ekkora barmot. Ennek annyi.
Szomorú, hogy ilyen emberek vannak.
Főleg versenyző körökből.
Sziasztok!
Gyerekek én ezt a srácot ismerem!
Tudom is hogy hol lakik..nem messze tőlem! A fürdős képena másik szélén a tesója van!
megoldjuk majd csütörtökön
azok nem értettek hozzá
na de majd én
féltek a flextől
hát mind1,akkor megoldjuk flexxel
nekem a ktm boltban azzal szedték szét a zsír uj did láncot anno
mert túl hosszú volt
én úgy tudom hogy a nittelő az csak összerakásra szolgál,amit azzal összeraksz az már flex,nekem ezt egy boltban mondták mikor a drz-ről nem tudtam leszedni a gyári láncot mert nittelve volt!ha levágok flexel belőle simán szétszedem!csak le kell vágni az egyik felén a nittelést és kicsuszikn a másik oldalra,kell venni egy patentszemet ha nincs.
nittelő
ki kell venni vagyn 2-3 szemet bazeg
az nemjóóó
tudod ilyen kis basz,amibe bele kell tenni a szemet,tekerni kell kulcsal és kinyomja a csapot belőle
kisflex?van