Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik plázában...
Ezekszerint ez az utolsó fekvődből való?!... Engem 2 hónapja műtöttek, de már ezis több a soknál... És Te hogy haladsz, mennyi van még belőle?
Maradjon is így Divatmotorosok merre lehetnek vajon?
Megtesszük amit tudunk, úgy tűnik...
Semmi gond,de nekem egy törésből alakult ki.Fél évig 2 mankóztam nem állhattam rá.Most rehabilitálom magam.
Köszönöm Uraim Azé,csak segítenek nekem itt
Bocs, éncsak a "betegkartonodról" ítéltem...
Héé én még csak 30 vagyok az még nem öreg
Akkor nemcsodálom... Nekem a 2celsius fokos vízben történt rákmosás tette fel az i-re a pontot kézfejeimben, 1 természetgyógyász mondta ezt a mákos sztorit. Nincs mese, télleg megöregedtünk, leis döföm a perselymalacot, gyerünk a bordélyba...
Csak onnan tudom,hogy nekem csontritkulás van a lábamba és már szinte mindent tudok róla.Egyébként a mákolaj nyugtató hatású (erre is sok szükségem van)és segít az alvásba és az emésztésbe.
Akkor csak jól emlékszem.. Csökkentem is a kavington adagomat rögtön...
csontritkulásra is isszák a mákolajat
Nem tudsz hibázni.. Izületekre állítólag mákolajat kell tolni.. Még pontosítani kell, addig ne igyad literszámra..
A gépet mindig elverem
Sakkban császár lennél vazz...
Soká enged ki Nemtom okát,öregség? Alkar,minden jó,kormány jól van belőve ,tujja a reuma
Ilyen,gyorsan ahogy írok vissza
Ha a crosst nem bírja, akkor hogy akarsz indulni?
Én még mindig nemtudok főzni...
hali mindenkinek
egy kis segítséget szeretnék kérni, hallotam róla hogy a 125-ös rm-nek nem túl jó a váltója. Engem az érdekelne hogy a 250-esnek vannak e hasonló betegségei 2000-res évjárat környékén?
előre is kösz mindenkinek
Minden baba,tenyér nem bírja Lehet túl csontos Kiróbálom idén abbiztos,meg remélem, zabálunk még közösen főzött kaját az erdőszélin
Eladó a képen látható vadonatúj UNIVERSAL complett villahíd kormánybefogóval dobozában eladó!
Növeli a villa rögzítési felületét 30% -kal a jobb irányítás érdekében. 4 beállítási pozíciót biztosít a vezető legjobb elhelyezkedése érdekében. Minden villahíd CNC mart, pontos adatok szerint a legjobb minőségű, 6061 hideg kovácsolt alumíniumból. A ferdített rögzítési minta, maximális fogóerőt biztosít. Több motormodellhez is kapható! Kialakítása könnyíti a kanyarodást.
Nagyon jó minőségű anyaga könnyebb és strapabíróbb mint a gyári és nem utolsó sorban esztétikailag is sokat dob a motcin.

Bolti ára 80.000Ft felett!

Anyaga: 6061 Hideg Kovácsolt Aluminium

Eljárás: CNC

2004-2005 Yamaha YZ 450F
2004 Yamaha YZ 250

2005-2006 Suzuki RMZ 250
2005-2007 Suzuki RM 125
2004-2007 Suzuki RM 250

2003-2007 Kawasaki KX 125
2003-2007 Kawasaki KX 250
2004-2005 Kawasaki KX 250F

Kormánybefogó mérete választható 22mm normál illetve 28mm (1-1/8") túlméretes kormányhoz való is kapható.

Érd.: 06703918024 rudolf.sandor86@gmail.com

ÁR: 35000FT
Baszogat Téged a radai rosseb...
Csakhát sztem nemlehet rossz móka, és nemannyit számít a motor évjárata sem mint crossban... Menny egy kört, ha sportmotoroson mész még engem is láthatsz a pálya szélén..
Mindent megnyernék, azt unalmas lenne Nem te vagy az első aki baszogat vele,erősen gondolkozom rajta Meek is egy körtet minnyá
Tokodon gulyásleves, vagy miiii? Te amúgy mértnem mész EC-n? Nem tetszetős Neked? Öregembereknek jó, nemkell annyi kondi mint crosszhoz, viszont adrenalin van gazdagon..
Jó kis gulyásleves Fínyom