Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csecse az új kalapod
Kerkyra bácsi motorozott ma egy kicsit.
Baszhatom,kiment amerikába..
Menj vissza,azt műtsd meg te is Ígye
Az,hogy bassza meg!Ezenfelül még a doki is szarul műtötte meg,kurvára nem úgy áll ahogy a másik és nem is hajlik meg baszottul fáj
Lecsapódott,vagy valami ráesett,kitujja Na, akkor az is szerencsétlen esés volt
Ja,tudom!Én fejjel érkeztem....de,akkor a bokám hogyan törött el?
Hát,ha valaki szerencsétlenül esik,akkor mindegy mi van rajta
hali mindenkinek tudnátok segiteni nekem?
nem vagyok biztos minden fogaskerékben h az e ami nekem kellene...ha tud vki infoval szolgálni vagy h hol nézzek utánna megköszönné...4.et dobta ...de egy fogaskeréket pluszba cserélnék mert már az is necces..de nem tudom h az e amit megjelöltem..
Nekem is ez az utánzat van,de tökéletesen megegyezik az eredetivel,de azért valami nem a rajz szerint volt,ha két csigolyám is törött.
Kicsit sok ezek lett benne
Régen lehetett venni fox protektor inget 30 körül, és ugyan azt fox felirat nélkül kb a feléért. Egy helyen készülnek ezek mind ezek a szépreményűek csinálják
Szerintem annyiért már lehet márkásat venni...akciósan vagy külföldről...
Ja, egyébként mit gondoltok az olcsóbb kategóriában, tehát 30 ezerig érdemesebb a márkás protektoringeket erőltetni, vagy annyiért lehet, hogy a noname még jobban fel van szerelve, biztonságosabb?
Köszi szépen!
Kedves vagy!

Nekem nincs ilyen vastag lábam, remélem jó lesz az az l-XL.
Azért mondom hogy pálcikalábra
Térd felett kb 10cm -rel 45cm, és térd alatt öt centivel 38 cm. Most nem a szépséges izmos lábaimon van a hangsúly
Nekem S/M-es volt
Az kicsi lesz gyerek méret pálcika lábra
Neked mekkora a lábad közvetlen térd alatt és fölött?
Talán ez a méret segítene nekem a választásban, mert itt most akciósan csak l-XL méret van.
http://www.chainreactioncycles...

Itt nézz utána.
Thor csizma is csak 30ezer.
Ja és a lényeg a méretre nagyon figyelj oda, mert ami nekem van annak a mérete 2xl/3xl és majdnem kicsi rám. És nem vagyok egy nagy drabális állat.
Amelyik oldalról belinkelted ott is 26ezer forintra jön ki. 18-ért szerintem sehol nem fogod megkapni.
Ha rám hallgatsz akkor a mezből-gatyából veszel olcsóbbat, nem védőfelszerelésből (sisak, csizma, protektor)!
Ja, erre a zebrára emlékszem, mikor belinkelted!

Nagyon komoly, akkor igyekszem nem alább adni.

Az a baj most, hogy valamelyik komponensen spórolnom kell, de valójában egyik sem kevésbé fontos a másiknál.