hali mindenkinek tudnátok segiteni nekem?
nem vagyok biztos minden fogaskerékben h az e ami nekem kellene...ha tud vki infoval szolgálni vagy h hol nézzek utánna megköszönné...4.et dobta ...de egy fogaskeréket pluszba cserélnék mert már az is necces..de nem tudom h az e amit megjelöltem..
Régen lehetett venni fox protektor inget 30 körül, és ugyan azt fox felirat nélkül kb a feléért. Egy helyen készülnek ezek mind ezek a szépreményűek csinálják
Ja, egyébként mit gondoltok az olcsóbb kategóriában, tehát 30 ezerig érdemesebb a márkás protektoringeket erőltetni, vagy annyiért lehet, hogy a noname még jobban fel van szerelve, biztonságosabb?
nem vagyok biztos minden fogaskerékben h az e ami nekem kellene...ha tud vki infoval szolgálni vagy h hol nézzek utánna megköszönné...4.et dobta ...de egy fogaskeréket pluszba cserélnék mert már az is necces..de nem tudom h az e amit megjelöltem..
Kedves vagy!
Nekem nincs ilyen vastag lábam, remélem jó lesz az az l-XL.
Talán ez a méret segítene nekem a választásban, mert itt most akciósan csak l-XL méret van.
Itt nézz utána.
Thor csizma is csak 30ezer.
Nagyon komoly, akkor igyekszem nem alább adni.
Az a baj most, hogy valamelyik komponensen spórolnom kell, de valójában egyik sem kevésbé fontos a másiknál.