Na ez akkor jóhír... Honnan tudod, hogy hidegvolt, ha ott sem voltál? Amúgy nemvolt tényleg banánérlelő meleg, de néha egész kellemes volt. na mostmár jól kiveséztük az időjárást..
Köszi, elvben ott tart a lábam, ahol kell neki, persze egyenlőre ez még rettenetesen nem vígasztal...
Hali
térdem remekül van, remélem többé nem is lesz baja
Sóskúton hideg volt, csúúúnyán fújt a szél és én kislányból vagyok , úgyhogy nem mentem. majd lesz még szép, meleg idő is, ráérek akkor ácsorogni a pálya szélén
te lábad hogy van? olvastam, hogy rodeóztál a pálya mellett
Jóestét EC-sek... Nah, akkor mégegyszer, csakmert elsőre nem válaszoltál... Hogyvan a térgyed kalácsa? Nemvoltál sóskúton... Vagy Te mentél pinkben?...
csak hogy ti is tudjátok
» bjoci - 13-03-15:19 -- HENZER PÉTER
» bjoci - 13-03-14:20 -- TOLVALY VAN KÖZÖTTÜNK! Történet rövedin a következő: Hírdetésre jelentkezett motor vásárlás céljából egy fiatal ember, aki közölte SOS megvenné a motorunkat! Eljött megnézni, kipróbálásra elvitte, de NEM HOZZTA vissza! A városon át üldöztük, de sajnos ellopta a motort! 2 hét után hívott egy motoros haver, hogy Quad-ot árul, és hívták hogy ugyan csak SOS megvenné valki a Quad-ot, és hasonló módon jelentkezett be hozzá is! Elmentünk, hogy megnézzük az érdeklődő személyt, és valamiért ugyan az a fiatalember akarta átverni őt is mid aki elvitte a KTM motorunkat! Ez a személy HENZEL PÉTER motoros társunk! Figyelmeztetek mindenkit, figyeljetek
van láncszem kiszedő cuccosod?