Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőő
van láncszem kiszedő cuccosod?
Na ez akkor jóhír... Honnan tudod, hogy hidegvolt, ha ott sem voltál? Amúgy nemvolt tényleg banánérlelő meleg, de néha egész kellemes volt. na mostmár jól kiveséztük az időjárást..
Köszi, elvben ott tart a lábam, ahol kell neki, persze egyenlőre ez még rettenetesen nem vígasztal...
ki ez a szarfaszú tolvaj buzigyerek?
Hali
térdem remekül van, remélem többé nem is lesz baja
Sóskúton hideg volt, csúúúnyán fújt a szél és én kislányból vagyok , úgyhogy nem mentem. majd lesz még szép, meleg idő is, ráérek akkor ácsorogni a pálya szélén
te lábad hogy van? olvastam, hogy rodeóztál a pálya mellett
Jóestét EC-sek... Nah, akkor mégegyszer, csakmert elsőre nem válaszoltál... Hogyvan a térgyed kalácsa? Nemvoltál sóskúton... Vagy Te mentél pinkben?...
asszem nem lesz olyan széles a képén a vigyor, mint Spongya Bobnak, ha elkapják páran
"Szép" történet
Fasza
Valami nagy kan cigánnyal seggbe kell kúratni, aztán meg egy motor után kötni pár km-ert húzatni
jobb szélső
mellesleg ő volt az,aki tavaly kőszárhegyen a depóban összeverekedett a csapattársával a futam után...
aztán ki is baszták a csapatból
Iwiven ezt találtam.
az a vicces,hogy ez a henzel fasz
mx2 A ban versenyzik tömegsportban
de ahogy olvasgatom a fúrumot
nagyon durván el lesz verve a gyerek
Nemá öt évvel ezelőtt már rég nem volt kötelező katonaság.
csak hogy ti is tudjátok
» bjoci - 13-03-15:19 -- HENZER PÉTER
» bjoci - 13-03-14:20 -- TOLVALY VAN KÖZÖTTÜNK! Történet rövedin a következő: Hírdetésre jelentkezett motor vásárlás céljából egy fiatal ember, aki közölte SOS megvenné a motorunkat! Eljött megnézni, kipróbálásra elvitte, de NEM HOZZTA vissza! A városon át üldöztük, de sajnos ellopta a motort! 2 hét után hívott egy motoros haver, hogy Quad-ot árul, és hívták hogy ugyan csak SOS megvenné valki a Quad-ot, és hasonló módon jelentkezett be hozzá is! Elmentünk, hogy megnézzük az érdeklődő személyt, és valamiért ugyan az a fiatalember akarta átverni őt is mid aki elvitte a KTM motorunkat! Ez a személy HENZEL PÉTER motoros társunk! Figyelmeztetek mindenkit, figyeljetek
Az nem az a műfaj ami engem érdekelne
mák hogy megúsztam...
de még tesóm is...mondjuk ő kapott levelet,de amire elvégezte az egyetemet,már nem kellett menni
beszálj kornéllal,hátha ki tud küldeni
De jó is volt 18 hónapig baszni a rezet.
Ha olyan kurva egyszerű lenne menni, már rég ott volnék hidd el
Ez nem az volt
menjél az afgánokhoz,lövöldözzé
háthal lelő valaki
nem nem a kötelező régi szarra gondoltam
Már megvolt
miért nem ész el katonának?
ott kiélhetnéd ferde hajlamaidat