hát dombok valoban nem voltak benne , viszont helyette olyan ramplis volt végig, hogy megszenvedték a versenyzök a több mint 2 ora alatt , és a dagonyás részbe jopár profi is beleragadt, elég nagy szopás az.
Én még nem motoroztam rajta, de valahogy nekem sem jön be a pálya. Túl kicsinek tűnik . Ha sokan vannak hétvégén , kerülgetni kell az embereket a pályán.
Mentek a 31-esen Nagykáta fele, majd Sülysáp után jobbra Tápióságnak. Keresztül mentek rajta, majd kb 4-5 km és Tápióbicske előtt balkézre meglátjátok az út mellett közvetlenül.
Sziasztok!
Srácok, nem tudtok valami fasza matricaszettet ktm exc-re? (pl. Redbullos) vagy nem tudom, ami elfogadható árban van, felkellene matricáznom faszán a gépet (hétvégén láttam egy fasza redbullos szettet egy lc4en a bátmonostori crosson)
Fasza Berénybe se tudom,hogy lesz verseny egyáltalán idén Megyek pályához,sorompó kicserélve,szíp piros hivatalos gyárira,zsír új lakat,bemenni csak HM engedéllyel. Tán visszafoglalták a katonák
nagyon keskeny
Miért nem jó?
de attól még nektek lehet hogy fog tetszeni
de amúgy szerintem meg nem jó pálya
Nem tudja valaki az új tápiobicskei pálya GPS koordinátáit?
Vagy hogy lehet odajutni?
Srácok, nem tudtok valami fasza matricaszettet ktm exc-re? (pl. Redbullos) vagy nem tudom, ami elfogadható árban van, felkellene matricáznom faszán a gépet (hétvégén láttam egy fasza redbullos szettet egy lc4en a bátmonostori crosson)
van rá gyógymód nem?
semmi szopós részt nem láttam