Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja azt láttam,hogy páran elmerültek a homokban
hát dombok valoban nem voltak benne , viszont helyette olyan ramplis volt végig, hogy megszenvedték a versenyzök a több mint 2 ora alatt , és a dagonyás részbe jopár profi is beleragadt, elég nagy szopás az.
Köszönöm.
Holnap csak nem lesz nagy tömeg!
Jááááaaaaaaajjj,mé oljan lassújak?
jaja
nagyon keskeny
Én még nem motoroztam rajta, de valahogy nekem sem jön be a pálya. Túl kicsinek tűnik . Ha sokan vannak hétvégén , kerülgetni kell az embereket a pályán.
Mentek a 31-esen Nagykáta fele, majd Sülysáp után jobbra Tápióságnak. Keresztül mentek rajta, majd kb 4-5 km és Tápióbicske előtt balkézre meglátjátok az út mellett közvetlenül.
Köszönöm szépen.
GPS Koordináták:Szélesség:47.383532 Hosszúság:19.658747
Melyik lehet az új?
fura a nyomvonala...nekem valahogy nagyon nem jön be
ez a régi
Az a baj, hogy holnap mennék, de Bugyin és Monoron is pályazár van.
Ez az? link

Miért nem jó?
multkor voltunk ott kemével...de nekem egyáltalán nem jött be..mondjuk nem csak nekem.
de attól még nektek lehet hogy fog tetszeni
kemét kérdezd
de amúgy szerintem meg nem jó pálya
Sziasztok!

Nem tudja valaki az új tápiobicskei pálya GPS koordinátáit?
Vagy hogy lehet odajutni?
Sziasztok!
Srácok, nem tudtok valami fasza matricaszettet ktm exc-re? (pl. Redbullos) vagy nem tudom, ami elfogadható árban van, felkellene matricáznom faszán a gépet (hétvégén láttam egy fasza redbullos szettet egy lc4en a bátmonostori crosson)
bakker,sajnálom
van rá gyógymód nem?
hát bakker,pedig annak tűnik
semmi szopós részt nem láttam
Gerincsérv
hahaha... lájtos a nyomvonal, kérdezd meg azokat akik mentek rajta több mint 2 orát megállás nélkűl ök is annak érezték-e....
mi a baj?
Fasza Berénybe se tudom,hogy lesz verseny egyáltalán idén Megyek pályához,sorompó kicserélve,szíp piros hivatalos gyárira,zsír új lakat,bemenni csak HM engedéllyel. Tán visszafoglalták a katonák