a bakonyt kaprattam, nem volt jo a mai nap sokat mérgelödtem, valami szöszkupac beakadt a karbiba, és folyamatosan ömlött a benzin, mikor visszaértem a kocsihoz volt benne vagy 2 deci , a többit ellocsoltam az erdőben...
Látod-e már motor sem kell AdrenalinTudom milyen,kiskoromban sokat ugráltam a vonatok előtt a sinek között,sose akadt össze a lábam Azóta alacsony a vérnyomásom rajtnál
Azért nem volt halivúdi "vonszolás", elcammogtam óvatosban.. Mindig kerestem a jó nyomot, a pályán átmenni meg olyan adrenalinlöket volt, mintha énis indultam volna...
Ja, 2 srácot vittem a jobbkormányossal, a jócimborám fekvője már felis került ide a videók közé... Nemvolt túl barátságos idő, de azér elvoltam, tetszett a pálya amit láttam, crossos részt körbebillegtem egy részen.. Sztem jókis verseny vót..
Most jut eszembe mociztál Monoron és már csak akkor esett le mikor elindultunk haza.
Azért nem volt halivúdi "vonszolás", elcammogtam óvatosban.. Mindig kerestem a jó nyomot, a pályán átmenni meg olyan adrenalinlöket volt, mintha énis indultam volna...