Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja! Nem megy ez igy.
Szeva!Ne bammeg, lehúzod a rolót?
HI! Népek! Eladó a motorom!
Csááá ,szponzoráció,hogy áll?
Ok köszi nézegetem s szólok.
Most jut eszembe mociztál Monoron és már csak akkor esett le mikor elindultunk haza.
Ezekben a recepciós időkben locsolod a benyát? Az nemjóhír, viszont ha úgy vesszük, akkor jóis, ha visszaértél a szervízparkba..
ez 13 körül. piros, világos szürke, fekete.
azota már orvosoltam a karbi problémát.
a bakonyt kaprattam, nem volt jo a mai nap sokat mérgelödtem, valami szöszkupac beakadt a karbiba, és folyamatosan ömlött a benzin, mikor visszaértem a kocsihoz volt benne vagy 2 deci , a többit ellocsoltam az erdőben...
Magába is... Nem volt 1 jet-sky-s se sóskúton...
Látod-e már motor sem kell AdrenalinTudom milyen,kiskoromban sokat ugráltam a vonatok előtt a sinek között,sose akadt össze a lábam Azóta alacsony a vérnyomásom rajtnál
szép estét uram.
igen Ő nyomta régen is Husival...
de csilivili lettt

Azért nem volt halivúdi "vonszolás", elcammogtam óvatosban.. Mindig kerestem a jó nyomot, a pályán átmenni meg olyan adrenalinlöket volt, mintha énis indultam volna...
Aza lényeg Lábad jobb már? Vagy vonszoltad a homokban?
Gondoltaam,hogy bumerángozott a srác
Hogy mennyi drz volt sóskúton:)
Ja, 2 srácot vittem a jobbkormányossal, a jócimborám fekvője már felis került ide a videók közé... Nemvolt túl barátságos idő, de azér elvoltam, tetszett a pálya amit láttam, crossos részt körbebillegtem egy részen.. Sztem jókis verseny vót..
tudomásom szerint Sanya az idén egy új Husaberg-el megy a Husaberg Budapest, ex promotos fiuk jovoltábol..HAJRÁ SANYA..
hálánk a sííírig fog üldözni ezért
Maga is ott volt?
Bezzeg rólam egy sincs
ITTvan még pár kép a "marasztaló" körülményekről
Megismerem a mozgását Akkor jár neki az 1-es Ne hetvenkedjen mán Öreg vagyok mint a pöcs, a szél is arréb fúj