Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az öhlinsre azt mondták hogy 20 óránként kell felújjítgatni...
szóval már kb 4 szer fel kellett volna ujjítani
mind1..bírja még...
jövöhéten viszem a marzókat fehér gézáékhoz..patent lesz
szép idő volt, meg egy kis testmozgás a kapával bemelegítésnek jól jött. végre nem fújt a szél, még tüzet sem kellett rakni.

kint volt Kornél is, de gyorsan elmentek én még sose nem láttam motorozni, és most meg tessék elszaladt
Szia!
az Sanya tesójának jött, úgyhogy nem tudom de talán szombaton megmondja személyesen.
nekem csak térdműtétem volt kedden , de nem bírtam ki, hogy ma ne menjek egy picurit pedig direkt nem vittem ruhát magammal
Oszt nem lett belőled mirelit zőccség?
Juhú!
Térdgép jó? Kényelmes?
Valaki a térdére ültetett és brümmögtél?
de rendes voltam, mert a tűzrakó helyet is kitakarítottam és rendbe raktam
Jaaaaa....
Én haza viszem, hozzá.
Na mentem haza, majd otthonról leszek, sziasztok

Borsó: cemét dög...
Jóestét!
motoroztammmmmmmmmmmm
Akkor én le vagyok maradva...már nem itt dolgozik
Gyál.
Budaörs közel? Hát mihez képest...
Az sajnos nincsen még, de durva lett!
kép?
trukkoks a rohadek, otthon nem fog menni, majd spanom megoldja, hehehe
Nem is néz ki szarul a szék! Lehet még menni is jó lesz vele!
én otthon felraktam sima rugós tűzőgéppel
hobbista nyomatás van errefele, meg gyari ules. lehet elviszem karpitoshoz, egy probat meger.
gondold el a kettőt együtt

igazából ki kell próbálni, én először vissza akartam tenni a gyárit, de mivel az nem ment a dekorhoz.... ezért inkább megszoktam, aztán már le nem cseréltem volna semmire. sokat segít.

bakondig a csúcs....full grip-es step-up ülés. de ő versenyző
jah, sracnal csatol videoban is valszeg a hideg lehetett a ludas, nyaron repult 100x nagyobbat is ... nem hiaba mondjak, hogy gyari crossvas nem valo hidegbe .... bar leszarom, hehehhe. -8.5 a rekordom csapatasba, kiscsapatasban 20 percben -14, igaz ugy feloltoztem, hogy ki is izzadtam mire berugtam aztan beparasodott a szemuveg.
Nem KELL 3x évente, csak mivel megyek minden 7végén, télen a fagyott szimmering el szokott pukkanni előbb-utóbb. Az évi 2 tuti megvan, a mostani telómmal kijött 3...

(egyébként kamarabb tönkremegy nekem, aki nem tudok érkezőig ugrani, mint egy profinak, aki leteszi a gépet, mint egy rutinos pilóta a Boeing-et )
ott mindenki, vagy rockstar...vagy crossos, vagy mindhárom
szetthez nekem is van, de csak felul gumis, oldalt valami muanyag cucc, meg nem is teccik. bar van ami odaragaszt az uleshez meredekebb domboknal, heheheh, nem részletezem
Eddig Bajner volt a sláger, közel van, meg jó arc. De főleg közel van.
(amúgy tényleg rendes)