nekem az öhlinsre azt mondták hogy 20 óránként kell felújjítgatni...
szóval már kb 4 szer fel kellett volna ujjítani
mind1..bírja még...
jövöhéten viszem a marzókat fehér gézáékhoz..patent lesz
Szia!
az Sanya tesójának jött, úgyhogy nem tudom de talán szombaton megmondja személyesen.
nekem csak térdműtétem volt kedden , de nem bírtam ki, hogy ma ne menjek egy picurit pedig direkt nem vittem ruhát magammal
igazából ki kell próbálni, én először vissza akartam tenni a gyárit, de mivel az nem ment a dekorhoz.... ezért inkább megszoktam, aztán már le nem cseréltem volna semmire. sokat segít.
bakondig a csúcs....full grip-es step-up ülés. de ő versenyző
jah, sracnal csatol videoban is valszeg a hideg lehetett a ludas, nyaron repult 100x nagyobbat is ... nem hiaba mondjak, hogy gyari crossvas nem valo hidegbe .... bar leszarom, hehehhe. -8.5 a rekordom csapatasba, kiscsapatasban 20 percben -14, igaz ugy feloltoztem, hogy ki is izzadtam mire berugtam aztan beparasodott a szemuveg.
Nem KELL 3x évente, csak mivel megyek minden 7végén, télen a fagyott szimmering el szokott pukkanni előbb-utóbb. Az évi 2 tuti megvan, a mostani telómmal kijött 3...
(egyébként kamarabb tönkremegy nekem, aki nem tudok érkezőig ugrani, mint egy profinak, aki leteszi a gépet, mint egy rutinos pilóta a Boeing-et )
szetthez nekem is van, de csak felul gumis, oldalt valami muanyag cucc, meg nem is teccik. bar van ami odaragaszt az uleshez meredekebb domboknal, heheheh, nem részletezem
szóval már kb 4 szer fel kellett volna ujjítani
mind1..bírja még...
jövöhéten viszem a marzókat fehér gézáékhoz..patent lesz