futok szaladok a lépcsőzés még kicsit nehezen megy, de gondolom ez normális
most kicsit meg van gyűlve az izület, de az pár nap alatt lelohad és jobb lesz, mint újkorában
nagyon tuti volt a cucc, amit kaptam, mert semmire nem emlékszem nagyim bent volt látogatóba, állítólag beszéltem is vele, de semmire nem emlékszem
Szia Dzsekó!
Köszönöm szépen tegnap óta 32 vagyok mááááá
Neked is nagyon boldog születésnapot!
Hétvégén ünnepelünk, ez csak természetes pezsgő van itthon és ha a lábam bírja, még sütit is sütök
ertheto !nem tudom jellen pilanatban hadi rokant vagyok labamat haza vagtam es csak vonszolom magam ,de feb elejen ugy is viszem mocit remelem utolszo szerelesre telom folyik orvosolni kell es dugo csere,es akkor egyben gumi csere is lenne.
Megvan, mert aki megvenné, annak postázni kell, én meg 2000Ft-os tételért nem fogok fóliázgatni, dobozolni, postára menni stb... Nincs ekkora dobozom, amibe belefér két krosszgumi, a fólia drága, de ekkora zsákom sincs, se semmi.
Szombaton ti jöttök akkor őrsgyűlésre? Elviszem az összeset, és válogathatsz is.
szerintem kurva jól bírják.
van a pro tapernek 2 féle vastag kormánya. a drágábbikat (evo) próbálják megmarketingelni hogy azt már ufók tervezték ezért sokkal jobb, de a sima is komolyan bírja a gyűrődést a tapasztalatok szerint.
A Z megvan még? Rég kommunikáltink, készül ám a levél, dehát....