Szoktam néha én is fantáziámat elereszteni.. cr 500 edzőgép...
olcsó, stabil, utána bármivel könnyebb menni.
Amikor először kipróbáltam az én motorom (akkor még szó sem volt róla, hogy enyém lehet), utána olyan jó volt menni a kis sx 125-el... mintha bmx-re ültem volna!
Folyton nézegetem a hírdetéseket, hátha van egy könnyen feltámasztható 125-ös max. 150ezerért
Minden esetre kiakasztó, volt fent a neten egy 2007-es CR250 átszámolva 450ezerért, 80-ért hazakonténerezték volna, az USA-beli szállítás is 80 lett volna, még jó, hogy hamar elkelt, nincs rá pénzem
Értem... jó is lenne egy tartalékmotor.. enyémet sem tudom így szétszedni szelepállításra. Nem szeretnék emiatt kihagyni 7végét.
Mondjuk indul rendesen, addig nem aggódom.
ja, power(f/)wing:
egy dolgot nem tud kiküszöbölni, amit az injektoros tesztben olvastam:
van amikor kis fordulaton nagyobb gázra leáll. De mintha ez is mérséklődött volna. Vagy a kezem javult
vasárnap, gondoltam letakarom az egyik hűtőt, ne fázzon a motor. Nem fázott, melege lett, le is vettem. Csak tanulság: ha nem endúrozol, akkor nem kell takargatni
piros, de hát ez legyen a legnagyobb baja
olyan szépek lennénk együtt
Gondolom oldalt rücsis az ülés?!
Valami érdes genyát kéne szerezni nekem is az oldalára,(idomnak) ne csússzon ki a térdem közül a mocc.
De inkább:
Ez lenne, elvileg ma veszem:
olcsó, stabil, utána bármivel könnyebb menni.
Amikor először kipróbáltam az én motorom (akkor még szó sem volt róla, hogy enyém lehet), utána olyan jó volt menni a kis sx 125-el... mintha bmx-re ültem volna!
Ezt a kis dögöt meg úgy megszoktam. Épp készülök rá valami dekort meg üléshuzatot venni.
Nyugis tipusú pasikat kedveled inkább?
Amitől a szomszéd szenved éjjel.
Minden esetre kiakasztó, volt fent a neten egy 2007-es CR250 átszámolva 450ezerért, 80-ért hazakonténerezték volna, az USA-beli szállítás is 80 lett volna, még jó, hogy hamar elkelt, nincs rá pénzem
Mondjuk indul rendesen, addig nem aggódom.
De ha háltál volna velem, biztos szóltál volna! A vad lihegő szenvedély tul.képp csak asztma..
egy dolgot nem tud kiküszöbölni, amit az injektoros tesztben olvastam:
van amikor kis fordulaton nagyobb gázra leáll. De mintha ez is mérséklődött volna. Vagy a kezem javult
vasárnap, gondoltam letakarom az egyik hűtőt, ne fázzon a motor. Nem fázott, melege lett, le is vettem. Csak tanulság: ha nem endúrozol, akkor nem kell takargatni