Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esztergom érintésével jutottál el Pestről Taksonyba?
igen ambar volt nemi letero bennezes so nagyobb ivben de franko volt minden
holnap az is ki lesz,de belülről tiszta!3motorozás után olyan retek volt .pedig még por sincs
és a jelek szerint egyben haza is értél
főleg ez a fajta
szep estet csak megtalaltam elsore a palyat ,
A belsö is számít
Nem csak a külsö
Többen mondták hogy szépen dolgoznak
szép tiszta léxűrőhááz
erről beszélek..
nekem ott a marzo...úgy mozog hogy lefosom a bokám(mindenki szerint)..és hozzá se kell nyúlni
Jó a fotós
azt nem mer venni
Segítsetek légyszi, szétkaptam a mocimat KTM EXC 125/200 azért mert a berúgóm kerreget, de csak bizonyos fordulatnál a rezgéstől meg ha emelkedőn megálltam és a berúgókar a súlyánál fogva hátra húzta a tengelyt akkor kerregett, szétszedtem rugó nincs eltörve, nem akadt ki, fogaskerék is jó, mi lehet a hiba? Miylne alkatrészt cseréljek? Talán elgyengült a rugó? ha lerúgom aberúgót akkor vissza áll alaphelyzetbe ez az érdekes.
vegyél tm et
brembo,öhlins,marcocchi,hgs
kell ennél több?
Húú,emmá lassan kereskedés
a 3. kép nagyon művészi lett
Ma dolgoztunk egy kicsit a garázsban
Még nem volt semmi baja a mocinak kb 70üzemóra van még csak benne. 50óránál cserélt vezérműláncot, meg talán dugót is.
Jó estét!
JAh persze biztos az a tuti, de hobbi szinten ez szerintem felesleges, már mint a szelepelés. de ha ithon álna a lé mint a gané
Akkor más a tészta, te meg versenyzel
1 szó mint 100 Milió 1 variációvan kinek hogyan milyen beálítást igényel. Pl én utálom ha puha a moci hátulja......
HI! CSipter és Jacsesz! Saját tapasztalatom az hogy nagyon sokat számit a teló és a beállitás! nekem volt magik francia szelepelésü teló az a csúcs sajna el kellettadnom és utána nem volt az igazi a showa nem lehetett beálitani . Elkezdtem mások tanácsaira alakitgatni/racetech rugó olaj menny. variáőllás/ PÉNZKIDOBÁS! A végén a csika csinálta meg kis pénzézt!Most jó és kár kisérletezni egy profi szelepelés Minimum 150-180ezeréslegkevesebb két alkalommal elvinni,de neked kell megmondani mi nem jó min változtasson! Akkor inkábba csikát ajánlom
aha,én alacsony vagyok!
Egyébként 08as yzf250 amivel teszteltem na azon volt hütővédő,igymég szélesebb volt, kicsit zavaró volt a kanyarban suzuki után de szerintem is meglehet szokni:)