Próbáld meg kiegyengetni, esetleg máshogy rögziteni. Tényleg vigyázz vele. A képen az enyém, már a szakadás után, de ennyire volt elhajolva.
Fokozatosan lett ilyen, gondolom a leérkezésektől.
Jól látom, hogy el van hajolva az első fékcsöved?Vigyázz, mert az enyémmel is ez volt, emiatt szakadt el. Ahogy összeült a teló, a műanyag telóvédő a fékcső rögzítési helyén elnyírta a fémet! Elszakadt.
Figyelj oda rá, ne hagyd igy!
jo lenne ha jonne. addig is amig varunk ra nem tudja valaki ennek a cuccnak a szép angol nevét? nem értettem tisztan a videon, valami en D-tool, vagy B-tool, vagy ilyesmi ....
kullobe kapaszkodo kis cucc, nagyon zsir, hehehe, gyartok egyet meg ma ...
Mecseki Dirtpark egy része supercross pálya, holott elvileg nincs rá igény, Borkáék Taksonyban folyton olyan mosódeszkafélén huppognak, az öreg Németh Kornél bá egyfolytában a szűk, technikás kis pályák előnyeiről beszél, idén Nyíregyen szeretnének "extrém teremkrossz" versenyt csinálni amerikai mintára...
Érdesített az oldala, a nagyobb élvezet kedvéért. Tapadós anyagot én is nézegettem már, 2 lehetőség van, vagy egy darab olyan anyagot kell felragasztani, amiből ezek a nyergek is készülnek, vagy van ilyen tapadós matrica, mintás meg szép, csak drága, és nem találom, hol láttam
Lenne egy hülye kérdésem ....
90/100-16 méretes gumit feltudom érőltetni a gépre? - ugye nekem 17-es kerekem van.