Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lenne egy hülye kérdésem ....

90/100-16 méretes gumit feltudom érőltetni a gépre? - ugye nekem 17-es kerekem van.
Ha csak a leérkezések teszik tönkre, akkor nálam örökéletű lesz
Ehhh, KTM
Ja, 14 e ft volt rá az új goodridge.
Próbáld meg kiegyengetni, esetleg máshogy rögziteni. Tényleg vigyázz vele. A képen az enyém, már a szakadás után, de ennyire volt elhajolva.
Fokozatosan lett ilyen, gondolom a leérkezésektől.
Az egyszínű (kevésbé hajlott) a fékcső, amelyik egy darabig fekete aztán szürke lesz (és jobban hajlott), az a km-óra vezetéke.

Mondjuk sztem maximum cserélni lehetne, javítani nem nagyon...nekem legalábbis nincs rá ötletem, hogyan
2 cső van ott, mindkettő kicsit hajlitott.Az egyik a fékcső,nem?
Na mindegy, ha igen, figyelj oda rá, nem vicces dolog,ha elszakad
igy egyszerubb, ket lemez, heft, oszt hali :-)
bar a kek az szep, valszeg alu
Az nem a fékcső hanem a km-óra vezetéke. Az meg elcsípődhet, úgyse működik...
Jól látom, hogy el van hajolva az első fékcsöved?Vigyázz, mert az enyémmel is ez volt, emiatt szakadt el. Ahogy összeült a teló, a műanyag telóvédő a fékcső rögzítési helyén elnyírta a fémet! Elszakadt.
Figyelj oda rá, ne hagyd igy!
Kell kép, amin jobban látszik? Gyártási rajzot nem tudok szerezni
savallobol osszemokolom, lesz vagy nulla forint :-)
van vagy 8-10 ezer Ft, ebbe se az anyagot kell megfizetni...
Biztos hasznos, de én sosem gumizok egyedül
kerekcserenel 3. kéznek megteszi :-)
egyébként az mire való
koszi, kereshettem volna b vagy d toolkent egy darabig :-)
Bead Buddy-nak hívják.
jo lenne ha jonne. addig is amig varunk ra nem tudja valaki ennek a cuccnak a szép angol nevét? nem értettem tisztan a videon, valami en D-tool, vagy B-tool, vagy ilyesmi ....

kullobe kapaszkodo kis cucc, nagyon zsir, hehehe, gyartok egyet meg ma ...
Mecseki Dirtpark egy része supercross pálya, holott elvileg nincs rá igény, Borkáék Taksonyban folyton olyan mosódeszkafélén huppognak, az öreg Németh Kornél bá egyfolytában a szűk, technikás kis pályák előnyeiről beszél, idén Nyíregyen szeretnének "extrém teremkrossz" versenyt csinálni amerikai mintára...

Jön a SUPERCROSS Magyarországra?
Karbon matrica nem kell valakinek? Vastag,
50cm x 1,00 m kb. 6ezer Ft/ív,
50cm x 50cm kb. 4ezer Ft
majd a Gery-t jól megkérdezzük!
Érdesített az oldala, a nagyobb élvezet kedvéért. Tapadós anyagot én is nézegettem már, 2 lehetőség van, vagy egy darab olyan anyagot kell felragasztani, amiből ezek a nyergek is készülnek, vagy van ilyen tapadós matrica, mintás meg szép, csak drága, és nem találom, hol láttam
Ne vegyél 150-est...multkor "hozzánéztelek", a 250-es a te méreted.
Nekem se, de azt sem tudom, kivel lenne együtt szép, ez valami német S/M partnerkereső?