Egy fél narancs motorom (tank+komplett idomgarnitúra) van otthon, ha gondolod szívesen kölcsönadom őket hogy a gyógyulási időszak alatt tudjál min brümmögni otthon
a doktorbácsim azt mondta, hogy a mutogatással meg kell várnom a jövő szerdai kontrollt pedig szívesen nézegetném reggel nagyon csini volt ha anyum hoz ilyen tapaszt, akkor hétvégén átkötöm és csinálok róla képet neked
én ilyet nem mondtam a nagyimnak, de állítólag a cigány-asszonynak beszóltam, mert hangosan csöngött a telefonja
csudaszép narancssárga az egész combom
Nagyon szépen köszönöm
Z meg van még, és valószínűleg még marad is egy darabig, mert eladni lehetetlen inkább használom, ha már rendes futóművet kapott
azt a levelet meg csak írjad, írjad, mert idén karácsonyra sem lesz készen
Tök ugyanez volt nekem is...Móni ott ült az ágyamnál estig, aztán (állítólag) mondta, hogy most már hazamegy, erre én (állítólag) azt mondtam kéjesen röhögve, hogy ha haza mer menni, pofánrúgom...
örök hálám üldöz érte
tényleg csak a motor hiányzik
Narancs lábhoz tessék venni egy narancs motort is
térdem csodás formájáról inkább ne beszéljünk , de a narancs szín magáért beszél
Kesztyűmet elhozod szo-n? Gabitól kaptam, újjára köll vasalni csúszásgátlót mert most csak melegítőnek jó
sikerült teljesen kiütniük gondoltam is, hogy kérek még egy kicsit itthonra
jaja, túl vagyok rajta majd szombaton mesélek, mert van mit
csudaszép narancssárga az egész combom
Z meg van még, és valószínűleg még marad is egy darabig, mert eladni lehetetlen inkább használom, ha már rendes futóművet kapott
azt a levelet meg csak írjad, írjad, mert idén karácsonyra sem lesz készen