Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább csinyád meg!
Já,de jó neked Én,má néha azon gondolkodom,kitolom a sitíteknek,vagy elhúzom a méhbe
Nem maj később amikor mán én is repülök a motorral
Szasz mezster Repülnek-é mán a méhek?
HI!
szép motorja van! kurva jol néz ki azokkal a monster idomokkal!
jo motor grat!
Jobbulást.Pontosítanék nem a Gery a kislány csak a motorja.
az állítólag attól függ milyen motort veszek....úgyhogy még én sem tudom
a magnum gyerek aszonta, hogy kislány vagy akkor most mi az igazság
én nagyon jókisfiú vagyok pláne amíg nincs motorom és kunyizni kell
ha jó leszel, esetleg kölcsönadom majd a motorom
én úgysem fogom agyonhajtani, ahogy magamat ismerem

dokit ne hanyagold el! mi van, ha már most hétvégén mehettél volna, mert meggyógyultál , te meg nem is tudsz róla
helyes, nehogymár hamarabb legyen motorom mint neked

még semmit. nem volt időm elmenni. jövő hétre tervezem. addig még benyomok pár kg calciumot, örülnék ha egy darabban látnám végre a lapockámat.
a Lánczi testvéreké mindkettő de azért az rmz még mindig esélyes csak egy kicsit össze kell szednem magam apám most nem valami lelkes a motorozásommal kapcsolatban
hogy van a lapockád mit mondott a doktorbácsi a kontrollon?

Te ilyen pízes csajszi vagy?!?
Leszel a feleségem?
az királyság! gratu!

jöhet az rmz250
egy astrerisk térdgépet és egy mellvértet volt összesen asszem 750 USD
mit vettél?
Köszi
képzeld, megérkezett a térdgép kintről és volt annyi "eszük", hogy vámmentes összeget írtak rá
jobbulást
Örülök,neki Ferozzóval,kéz a kézbe mentetek be? Amúgy jólvan szíp kis lábad?
Jaj azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy Ferozzo barátunk is jól van tegnap délelőtt őt is összerakta Hidas doki és ma egészen jól volt, mikor eljöttem pénteken legkésőbb őt is hazaengedik
Szia
dr. Hidas Péter csinálta és nagyon nagyon elégedett vagyok vele emberileg és szakmailag is nagyon rendben van
Szevasz nagyasszony Hát a te kózába voltál? Mikrű maradok én le Ki tuningolta? Milyen matricák vannak a tapaszok alatt?WP?Me nagyon kicsik Jobbulást
És a motoron hogy vigyem ki a másik fél motort?
Amúgy tökmindegy, mert a hétvégén nem érek rá egyik nap se...viszont a tudomány eddigi állása szerint pénteken szabad vagyok
gyere ki szombaton a pályára te is
ha nem szombaton lesz, akkor természetesen vasárnap gyere