a Lánczi testvéreké mindkettő de azért az rmz még mindig esélyes csak egy kicsit össze kell szednem magam apám most nem valami lelkes a motorozásommal kapcsolatban
hogy van a lapockád mit mondott a doktorbácsi a kontrollon?
Jaj azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy Ferozzo barátunk is jól van tegnap délelőtt őt is összerakta Hidas doki és ma egészen jól volt, mikor eljöttem pénteken legkésőbb őt is hazaengedik
És a motoron hogy vigyem ki a másik fél motort?
Amúgy tökmindegy, mert a hétvégén nem érek rá egyik nap se...viszont a tudomány eddigi állása szerint pénteken szabad vagyok
jo motor grat!
én úgysem fogom agyonhajtani, ahogy magamat ismerem
dokit ne hanyagold el! mi van, ha már most hétvégén mehettél volna, mert meggyógyultál , te meg nem is tudsz róla
még semmit. nem volt időm elmenni. jövő hétre tervezem. addig még benyomok pár kg calciumot, örülnék ha egy darabban látnám végre a lapockámat.
hogy van a lapockád mit mondott a doktorbácsi a kontrollon?
Te ilyen pízes csajszi vagy?!?
Leszel a feleségem?
jöhet az rmz250
képzeld, megérkezett a térdgép kintről és volt annyi "eszük", hogy vámmentes összeget írtak rá
dr. Hidas Péter csinálta és nagyon nagyon elégedett vagyok vele emberileg és szakmailag is nagyon rendben van
Amúgy tökmindegy, mert a hétvégén nem érek rá egyik nap se...viszont a tudomány eddigi állása szerint pénteken szabad vagyok
ha nem szombaton lesz, akkor természetesen vasárnap gyere