vajon ennek a lánynak megmondta a pasija, hogy ezt a videót megosztja a világgal vajon beleegyezett volna
legközelebb én is ilyen strandpacskerben próbálkozom
ezt én is megfigyeltem monoron. 1 db volt a rajtrácson akiről beöltözve is meg tudtam mondani, hogy leányzó.
a csinik féltik a csontjaikat, az ursulák meg: mit veszthetek alapon.....
azt nem merném teljes bizonyossággal állítani, hogy ő volt a mozgó motoron de legyél jóindulatú és gondold, hogy IGEN
csak azt nem értem , hogy a magyar versenyzőlányok méééé nem ilyen kis csinosak egyet láttam csak idáig, aki egészen lányos volt, a többi meg mind ... khm .... hagyjuk
Beb-ék 250-vel mentem egyszer az maga volt az ÁLOM ha el tudnám adni a Tehenet , akkor talán vennék egy krosszmotrit
de a néni cicijét többet lehetett látni, mint ahogy motorozik vagy ez csak engem "zavart"
ÉN a naaaaaaaaaaaaaaagy piros traktort szeretnéééééém
azzal tuti biztonságban lennék
március óta meg az amúgy sem girnyó vállam annyit fejlődött, hogy új blúzokat kell vennem de legalább nem jövök zavarba 5 kiló krumplitól
na akkor még pár évig feleslegesen próbálok bájologni annak az ipsének de az is igaz, hogy ÉN március óta tartást gyakorlok, flakonokat kerülgetek a végén még menni fog
neked mennyi van még
legközelebb én is ilyen strandpacskerben próbálkozom