nem hiszem, hogy vinném a cuccomat, de majd még kiderül
Keme, Móni, Matyi és én is szeretjük az ilyesmit és a jelek szerint ti is, úgyhogy viszek nektek is
hehe, ezek ilyenek .... a borruhakat mar elrejtettuk a szekrenyben, csizmak pedig a helyukon figyelnek, varnak a sorukra, de ebben a sarokban eszmeletlen kupi volt ... kicsit elrakodtam, es talaltam cbr-hez himbafelujito keszletet, ment is a netre :-)
hogy mik vannak ...
Zsíír...
Ma este vagy inkább holnap kinézek Taksonyba, milyenre faragták Dzsekszonék a pályát, meg hogy van-e kint száraz fa, vagy vinni kell, meg hát van-e a célnak megfelelő fa stb.
Én nem szeretem a szalonnát, csak a SOK szalonnát, buborékos-fehérre égetve, az a specialitásom.
Keme, Móni, Matyi és én is szeretjük az ilyesmit és a jelek szerint ti is, úgyhogy viszek nektek is
A kajával nem tudom mi van...fogalmam sincs ki szereti a szalonnát rajtam kívül. Én minden jóban benne vagyok
Motrizol te is?
ezek szerint ti is jöttök vasárnap? szalonnasütésben benne vagytok? vigyek nektek is?
Pézsma úr? Ön hányan jönnek?
Bár nem én vagyok a szervező és sose voltam azon a helyen
Ha meghívsz minket is...!
Hétvégén ugye ti is jöttök Taksonyba?
hogy mik vannak ...
Ma este vagy inkább holnap kinézek Taksonyba, milyenre faragták Dzsekszonék a pályát, meg hogy van-e kint száraz fa, vagy vinni kell, meg hát van-e a célnak megfelelő fa stb.
És az árut is viszem...