Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Számolj utána fogaskerék darabja min egy tízes két léptetővilla min 15ezer tömítések tízezer fogaskerékből ha jól emlékszem kell vagy 4-vagy 6 darab, mert a harmadik az ötödik tengelyével együtt van és azokat a kerekeket is cserélni kell, mert úgy szar maradna, ha a kopott kerekeket összerakod az ujjakkal. Én ezét a mutatványért fizettem 130ezer forintot kb 6.7 éve igaz, akkor abban volt még egy új dugó csere is. De lehet azóta lejjebb mentek az árak.
csáko!
Havernak is ez volt, Suzukiba, ha szerencséd van akkor 20-30ezer forint, de ez függ attól h mi mehet el ott, habár én nem értek a lovakhoz :D
neszopass... 100ezer?
kb 100-ból megúszod
Enyém is 100-as de valami gagyi suntour Dj3-at fogok venni bele szerintem. ez mennyi lesz amit veszel?
hejj, jónak tünik ez a kis pálya kipróbálnám csaa én is fosok ettől.lecsúszik a lábam a pedálról, eltörik a váz
helló!
ma voltam kint motorozni és egyszercsak elszállt a 3.sebességfokozat... ilyenkor mi van? drága lesz ez nekem szerintetek? 92' es YZ250
Nekem a Rönyó 19-es fogyaszt utánfutóval (rajta 2-3 motor) 90-100-as tempónál 8-at.
Persze egy elrontott injektor, eltömődött légszűrő, olcsó gyertyasor csodákra képes
Nekünk 1.2-es clio van. elmegy 4,5-6 között. 6 úgy, hogy csak háztól-hévig meg vissza 1-2 max 3 ban. 4,5 országúton jógépkocsi gépé-gépé-gép kocssii
Mazsola de hét te nem szoktál így hívni
Magát meg tsókolom
még egyszer ennyi volt kb az üzletben
kihoznák én abból 12-őt is
Mindenki bement kávézni,vagy kidobták az összes motrit az uccára?
Naszóval! Túrtunk ma. Ott volt MXBéla is. Vannak új buckák is, meg miegymás, lyukak meg nemvannak. Reméljük, hogy a szombatot túléli vasárnapig legalább :-)
asszem megvárom, míg leteszteled a sajátodat majd csak utána ölök kisebb összeget a sajátomba
ha tudnék lapátolni, meg fát vágni, akkor egy szavam se lenne
de most max tüzetőrizni tudok
És ez így volt,bár 8-ig lehúzták,de 3 hete eladtam!
Adok két telszámot,kérdezd meg tőlük,hogy mi a véleményük a twingoról!A feleségem barátnőjének már a hengerenti van na az tényleg keveset eszik.
11 liter egy twingotol, ez fincsi.

az én vitom eszik 8-at gázolajbol, és beleférne a hátuljába a twingo.
Matyi szokott magával lapátot hozni ha szépen megkérem
legutóbb még balta és fejsze is volt nála és Keménél , csak éppen esett az eső
pedig milyen széééééép meleg tüzeket raktunk már idén
összefügg......ácsorgásban krvára lehet ám fázni...