Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked a soproni fekudne, pontosan ezert: sop-ronis
Gyalázat, hogy öregszel... Fiatal korodban ilyenek nem tudtak kizökkenteni... Otthon, kádban... Nem vagy már a régi...
Ezek szerint láttad a Pastrana-t edzőcipőkön bekkflippet is ugrani, felni helyett?!... Na azmár a totál elmeroggyant. Ernyő nélkül kiugrani gépből már nem akkora raj...
én voltam ma is motorzani csak eleredt az eső és a vizes avaros sziklák tapadása kezdett a nulla felé avanzsálni, ezért haza motorzodtam a forro kádba.

amugy erősen töröm a fejemet egy távirányitoval a kormányrol vezérelhetően kitolhato magasságu bűtykökön, persze lehetnek a bűtykök végén állat tappancs minták, de a hangsuly a kitolhatoságon van,
Vagy mennyél motorozni, vagy rendelj egy prostit, de legalábbis mindenképp dobjál be 3x2 decit. 6x... Mert úgy tűnik rendesen kész vagy... Pandás lenyomat a bütykök végén... Ezek honnan jönnek 8 órakor?!
az én vágyam pedig egy rozsaszinű italjet, Hello Kittys kék matricával, ciklámen szinű szörös markolatok, és kormány szivacs, fehér bűtykös gumik kis pandás lenyomattal a bűtykök végén ....

faszomba sem lennének a monster imádok,
Komolyan nemis... Hisz tudhatod, nem vagyok nagyigényű, nekem jó a japó... Úgyis a jobbkézen múlik az egész, vagy nem? 1 francia mágus szerint a motorozást fejben, szívben, meg "faszban mérik"... V.hogy sztem is így van...
hiszi a piszi a TRABANT DURVÁN NAGYON SZÉP VOLT,
Nejírígykeggyé
utóbbi időben
megcsinálnánk faszán, amcsiban mindenki sopronis designt akarna a mocijára...
Csak provokálok, mert irigy vagyok, hogy nem vagyok aza felfedező típus...
a szinek stimmelnek nem? es gyenge emlekezokepessegem, amely mar olykor - olykor emlekezo tehetsegbe csap az azt mondja, norbert, egy sör 200 (kéccéz) a monster meg 800 (nyoccáz), azért kerult gerynek 30ezerbe (harmincezer) a matricaszett
gyarival olyan legos volt, most durvan nez ki
majdnem olyan szep, mint ronis trabija volt ....
Sosevoltam aza bizniszmen típus, úgyhogy csak pusztítom a palacsinkent, ha árulnám, nem rinyálnék, hogy ezé-meg azé nincs pénzem motorozni.. Persze csak akkor szólj, ha Te is akarod...
most nézem....sopronis design....
trabant nepper, na ezen behasaltam .....
trabit eladtam,
lecsusztál rola késő bánat, felraktam a netre reggel 8-kor 10-kor el volt adva, egy Vilonyai trabant nepper vette meg,

sosem gondoltam volna hogy vannak trabant nepperek is, a csávo ilyeneket ad-vesz bont minden.

lehet tényleg ebben kéne utazni,
akkor ezt jol befaltad, palacsintaárusbácsi,

de ha megyek igérem szolok .
akkor most trabival ujrakezded a bizniszt, vagy mi?
trabibolt sem volt még veszpremben. szlogen: most nem kell 10 evet varnia - 2T álom
ki kell ábránditsalak ,

nekem kurva sok motorom volt már, mivel anno még a kilencvenes évek közepén-végén sokáig azzal foglalkoztam, azokat hordtam be svájcbol sérűlten, vagy kis hibákkal, első motoros boltom volt Veszprémben, olyan 200-ig számoltam utána értelmetlen volt tovább irogatni.

de ez már rohadt régen volt, tán igaz sem volt.

amugy a többi tipus amit irtál valoban stimmel,
ryan villopoto

jó lesz a mostani sx szezon...
ok
az lesz...
Obit el ne merd adni másnak, jövőhéten elhozom tőled.
láttam azt is, csak az a baj ,hogy nem tudják az anyagával meg hegeszteni, és mindig repedni vagy törni fog a hegesztés mentén
Szerintem ne erőltesd, ennek a szezonnak már úgyis vége, inkább gyógyulj meg rendesen!