Nekem nem tartozol elszámolással, Te "jelezted", hogy kellene... De az biztos, hogy fogynak a napok a "kényelmes" bringázáshoz.. Mert gondolom nem crosscountryban fogsz kezdeni bringázni. Vagy igen?
bringa
bocs , de párizsban töltöttem a hétvégét és nem jutottam hozzá, hogy felhívjam az arabjaim kissé bekavartak, mire hazajöttem és most próbálom kipihenni az elmúlt 10 napot
de valamikor rá kell vennem magamat, mert minnyá itt a tavasz , aztán nem merek majd fürdőruhát felvenni
Én a lapátra gondoltam Teeeee....
Látom, még nyüglődsz a bringasztorival, nem beszéltél a komámmal? Mennyit akarsz 1általán rászánni? Tudom, hogy keveset, de mégis.. Világos, hogy "kézalól" olcsóbban tudsz venni, mint egy boltból, de itt opcióba megkapod hozzá a nagyon korrekt szervízhátteret is...
a mész az megyunk, van kis csapat, 4-10 foig altalaban, celirany valtozo, legyen erdo vagy valami palya. altalaban bakony, ott lehet szivni rendesen, de pl voltunk mar fuzfoi palyan is, ronis maszta ismerosei csinalgatjak ott a muveszetet nem is akarhogyan ....
hat az jah .... itt meg osszefolynak a napok, hetkoznap kikapcsolok, csak hetvegen vagyok kepben, eleg gaz, olyan, mintha 5eve egyfolytaban meloznek :-) mindig a rohadt vasarnapot varom,hhhe az a motoros nap .... desokáleszmég....
Valakinek nem kell a megkímélt, alufelnis, elektromos ablakos, légzsákos blabla Renault 19 1.4-esem szép nagy utánfutóval? Papírok, műszaki, minden rendben. Ma csinálok képeket, úgyis kell a webes hírdetéshez is. Bár páran ismerik itt a szerelvényt
majd át kell helyezni a bokrot és érkezőt túrni oda is