Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és jobbra kell ugrani mert ha egyenesen mennék,szépen belszállnék abba a piros bokorba
majd át kell helyezni a bokrot és érkezőt túrni oda is
lehet választani....tempós vagy elszállós ugró
aztán meg vagy egy kurvagyorst felugró,vagy egy másik picsába elszállós 8as asztal
mai 1 óra ásás gyümölcse
7 métert kell ugrani róla,hogy belemenjen az érkezőbe
elég komoly lett
Nekem nem tartozol elszámolással, Te "jelezted", hogy kellene... De az biztos, hogy fogynak a napok a "kényelmes" bringázáshoz.. Mert gondolom nem crosscountryban fogsz kezdeni bringázni. Vagy igen?
bringa
bocs , de párizsban töltöttem a hétvégét és nem jutottam hozzá, hogy felhívjam az arabjaim kissé bekavartak, mire hazajöttem és most próbálom kipihenni az elmúlt 10 napot
de valamikor rá kell vennem magamat, mert minnyá itt a tavasz , aztán nem merek majd fürdőruhát felvenni
Én a lapátra gondoltam Teeeee....
Látom, még nyüglődsz a bringasztorival, nem beszéltél a komámmal? Mennyit akarsz 1általán rászánni? Tudom, hogy keveset, de mégis.. Világos, hogy "kézalól" olcsóbban tudsz venni, mint egy boltból, de itt opcióba megkapod hozzá a nagyon korrekt szervízhátteret is...
melyik részére
még autóra is van jogsim, meg motorra is a szalonnasütéshez meg nem köll papír
Van Neked arra jogsid egyáltalán?........
Urak!
vasárnap jön ki valaki Taksonyba felmerült egy kis motorozással egybekötött szalonnasütés esetleg ásunk is keveset
nos?
a mész az megyunk, van kis csapat, 4-10 foig altalaban, celirany valtozo, legyen erdo vagy valami palya. altalaban bakony, ott lehet szivni rendesen, de pl voltunk mar fuzfoi palyan is, ronis maszta ismerosei csinalgatjak ott a muveszetet nem is akarhogyan ....
borsó tiszta házias.
állandóan süt, főz, mos, vasal, takarít...sőt ablakot is pucol...
vasárnaponként meg rmz450...dúúúúrva...

nah, megyek vissza dolgozni..
és milyen jó, hogy nekem vasárnapig nem sok dolgom van
csak vasalás, takarítás, ablakpucolás de majdcsak a végére érek
merre mész vasárnap motorozni?
hat az jah .... itt meg osszefolynak a napok, hetkoznap kikapcsolok, csak hetvegen vagyok kepben, eleg gaz, olyan, mintha 5eve egyfolytaban meloznek :-) mindig a rohadt vasarnapot varom,hhhe az a motoros nap .... desokáleszmég....
Sziasztok

Valakinek nem kell a megkímélt, alufelnis, elektromos ablakos, légzsákos blabla Renault 19 1.4-esem szép nagy utánfutóval? Papírok, műszaki, minden rendben. Ma csinálok képeket, úgyis kell a webes hírdetéshez is. Bár páran ismerik itt a szerelvényt
10 nap folyamatos munka és éjszakázás után megérdemlem
akinek bejott az elet .....
borzalmas vízió vissza is fekszem inkább a takaró alá
valakinek ezt is kell. kulonben is, élesedik az osztályharc a coccializmus berkeiben, hogy néz már az ki, hogy szegény motorosok dolgoznak?
jóreggelt
ti sem dolgoztok
PLATINA.
ÉR...
én csak akkor költök matricára ha el akarom adni a motort,

amugy meg pont leszarom hogy mi van rajta, bár egy hello-kittys matrica szettre komolyan benedvesedne a bugyim,
ezüst
ARANY
kössz az infót :D