Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.challenge75.com/
ezzel stresszelem magamat és a fiúkat néha elmentem, megint megnéztem és rájöttem, ha ilyen boltom lenne, beköltöznék oda
még egy új CR is volt ott
Nahát, a mentalista biciklista...
én mint kívülálló megállapítom hogy az ember valószínűleg ismer. /persze csak humor
Holnap nézek egy Twinyót, te hogy állsz?
akkor tán rossz helyre csúsztattad az idézőjelet...
biztos nem ment át a hangsúlyod
Szia...én nem ismerem, ezért nem mondok róla semmit. Ezt várnám el tőle is, irányomban. Na mindegy. Fátylat rá.
Georgia állam déli részén és Florida északi sávjában van csak ilyen vörös agyag, a "helyi értelmiség" kifejezést átvitt értelemben kellene olvasni.
lófaxt..még szelel a lapockám

jó kis bolt...komoly az a design
Próbálj meg nem foglalkozni vele, persze tudom, ez nemolyan egyszerű.. ha jól emlékszem, "endi" az ellenzéket képviseli.. Mindenhol.. Vagyis lételeme a kötekedősdi, tökmindegy mibe, ő beleköt.. Csak 1 átlagos netes lúzer...
hagyd a fenébe vagy tényleg kérdezd meg tőle
na persze
ezek szerint teljesen meggyógyultál
csókolom
Jóestét
hmm...jó kérdés.
bár a hozzászólásod tényleg kicsit okoskodóra sikerült.
mert ugye miért pont georgia?
miért csak ott lehetne ilyen talaj?
és a redneck sem értelmiségi jelző...sokkal inkább sértő ha jól rémlik.

...de én is csak okoskodom most. kérdezd meg endrét.
Valaki kívülálló felvilágosítana, hogy miből szűrte le endre, hogy én sötét bunkó magyar vagyok?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Srácok, ma volt : 2009. november 19. csütörtök 17:15 - 18:15
Enduro, MAXXIS FIM ISDE, Figueira da Foz
Épp a kezdésre kapcsoltam oda, jó volt nagyon, de lesz ismétlés, aszem 24:00kor.
hallo emberek van két zsir ujj gumim elado még a régi árban.

MICHELIN AC-10 , 120/90-18 -13 000.ft.

MICHELIN S-12 , 130/80-18 -16 000.ft.

Veszprémben.

telefon : 20 387-7107
kell vennem egy új telót..mert ez "kicsi" ami most van...csak 100 at mozog..ami ekkora ugrásokhoz nem túl sok
marcozzhi lesz a bringában is
az már 150 et mozog...ami már jónak mondható
az eső ellen is véd...
Jó, azt tudom, hogy motorral símán rámész.. Énis... Mikor odaérek jól megfékezem, és olyan nagyfateros
biztonsággal áthuppanok... Megboldogult ifjúkoromban a csévi nagyleugróra rátudtak beszélni lájtos III.-ban, elsőre mikor eltűnt alólam minden, nemtaláltam a világ legjobb ötletének, de hamarosan már csak azt vártam.. Na ez kb.20 éve volt...
huuu bazz ez bringával elég kemény,

de az a kisbungi sem szar ott a háttérben.
annyira nem vészes egyébként
motorral gondolkodás nélkül nélkül rámennék
de amikor rámentem bringával először,kicsit ráparáztam...mondom anyád ez nagyobb mint gondoltam...de már mind1,nem tudtam megállni mert sár volt ls csak rácsúsztam voltam
bringával azért többször áttgondolom hogy mit ugrok át...sokkal parább
Bazz így első hallásra motorral se ugranék 7m-t, nem bringával... Bár ha jól eltalálnánk a tabi összetételt, lehet, hogy bevállalnám...