Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén hallottam pont menni.. zsír hangja van
Most van egy aluvázas 2000 évjáratú 500 AF is...
nagygépdömping
meg kéne venni csak, itt van a garázsba egy kx 500 is...az mellé nem tudom megvenni, eladni meg ugye nem lehet csak így tapsra
Czvik cr500 asa eladó!
Gery, baszod, akkor nyugodj meg...
már megin gizgaz
Honnan lett Neked nagy farkad? Csak nem levágtad a kutyádét Te szégyentelen... Milyen motorod van, csak nem még a GizGaz?
ja...csak idegesít...egész jól vagyok már, bordámat már ütni lehet, ezen meg átfúj a szél.
Első kettő oldalsztenderen, utolsót komprommitálónak találom, ennyi ember előtt... Miaz amiben jobbnak kéne lenni?.. Amiben segíthetnék, az nem ennyi emberre tartozik... Tráfálok csak, bedobtam egy mókamiki kapszulát, hiszen Te el vagy kötelezve...
Ahogy mondod,kurva élet Emmá ilyen.Pihi,lesz akkor még vagy 2 hónapig Addig lessed a tv-t.
Mondtam már hogy imádlak
Nem, ez vót csak
Le kell eloxáltatni azt, ha nem tetszik...megveszed
Hát fogjuk rá, hogy minden ok. Nem panaszkodom...ennél már csak jobb lehet , de optimista vagyok szóval...
És veled? Munka, motor, nők?
Húúú Nekem most nincs bajom de,van kettétört fogam ,nyávogós asszonyom ,ordítós gyerekem jó motrotom meg nagy farkom Minden a régiben ,nyomor a küszöbön.
hi all

lőttek a 7végi mocizásnak..
most voltam tornán, meg kontroll röntgenen.
"kielégítő áthidaló callus még nem alakult ki"
magyarán nem forrt össze a lapockám....bazz majd 2 hónap alatt?
elkezdett varrosodni, de frankón átlátni a résen még.
persze megnyugtattak, hogy vastag csont, nehezen törik nehezen is forr össze, minden ok.
kurvaélet.
Randább színbe nem vót?
Nahát, ismerős...
Minden ok bizniszwumen?
Sziasztok!
Lenne egy eladó villahidunk, 14-es KTM és Husabergbe jó. Mi az EXC-hez vettük, de mivel azt sajnos elvitték, ez feleslegessé vált. Ha valakit érdekel, itt van róla pár kép, az ára pedig 40000Ft
Cső... Annyit eszünk, amennyit rendelni bírunk...
nemmondanám, hogy nagyon fényesen volnék, lábam trébb megint, orvos csak pénteken jóesetben...
kettétört a fogam, úgyhogy mondj Te valami jót...
Szeva Palacsinta? Hol mikor,mennyi van ?Mind enyim lehet
Jó vagy bácsika?Csajok,muffok minden a helyin?
Én azért bekajáltam, hogy tudsz motorozni...
Vávávárj, nekem nincs zöld nivám, nem kell szabadkoznod...
Csakmer akkor kijöttem volna egomba, végre meginni legalább egy palacsintát.. Ennyit csajokkal nem levelezek
látatlanba a neten...
nem egy hasznos információ,sőt senki sem kérdezte csak úgy eszembejutott
akkor ugyanúgy van ahogy a gas-gas nál....ronis amúgy megfigyelted hogy majdnem ugyanolyan motorjaink voltak.KX 500,CRF 450,GASGAS EC 300 csak más sorrendbe
Akko ammen
Anno sx125 ről gondolkodtam 144-re, de ott annyi minden más vót...
elég jól utána lehet nézni ktm cikkszámoknak.
amugymeg nem vagyok én guru, motorozni sem tudok, hiszen az erdőt is gyalog járom,
ez még nem biztos, mert ha lejönnek a Győri keménymag a bakonyba akkor inkább velűk megyek fűrészelni,

de felkéne megint mennem oda egy kis zoozee féle lightes gurulásra.
Nahát az ősenduro guru... Tényleg feljössz Zoziékhoz a 7végén?
a rezo is ugyan az a 250, és 300-on, hajtokar és a fötengely is ugyan az.

kicseréled a hengert és ennyi.