Első kettő oldalsztenderen, utolsót komprommitálónak találom, ennyi ember előtt... Miaz amiben jobbnak kéne lenni?.. Amiben segíthetnék, az nem ennyi emberre tartozik... Tráfálok csak, bedobtam egy mókamiki kapszulát, hiszen Te el vagy kötelezve...
Húúú Nekem most nincs bajom de,van kettétört fogam ,nyávogós asszonyom ,ordítós gyerekem jó motrotom meg nagy farkom Minden a régiben ,nyomor a küszöbön.
lőttek a 7végi mocizásnak..
most voltam tornán, meg kontroll röntgenen.
"kielégítő áthidaló callus még nem alakult ki"
magyarán nem forrt össze a lapockám....bazz majd 2 hónap alatt?
elkezdett varrosodni, de frankón átlátni a résen még.
persze megnyugtattak, hogy vastag csont, nehezen törik nehezen is forr össze, minden ok.
kurvaélet.
Sziasztok!
Lenne egy eladó villahidunk, 14-es KTM és Husabergbe jó. Mi az EXC-hez vettük, de mivel azt sajnos elvitték, ez feleslegessé vált. Ha valakit érdekel, itt van róla pár kép, az ára pedig 40000Ft
Cső... Annyit eszünk, amennyit rendelni bírunk...
nemmondanám, hogy nagyon fényesen volnék, lábam trébb megint, orvos csak pénteken jóesetben...
kettétört a fogam, úgyhogy mondj Te valami jót...
Én azért bekajáltam, hogy tudsz motorozni...
Vávávárj, nekem nincs zöld nivám, nem kell szabadkoznod...
Csakmer akkor kijöttem volna egomba, végre meginni legalább egy palacsintát.. Ennyit csajokkal nem levelezek
látatlanba a neten...
akkor ugyanúgy van ahogy a gas-gas nál....ronis amúgy megfigyelted hogy majdnem ugyanolyan motorjaink voltak.KX 500,CRF 450,GASGAS EC 300 csak más sorrendbe
Most van egy aluvázas 2000 évjáratú 500 AF is...
nagygépdömping