Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1600/liter
Értem köszi.
Tényleg mennyiért veszed?
Hali. elcserélném Trabant 601 WRC-et! sötétitett üvegeg, zöld helyzetjelző, egyedi fényezés, tuning kipufogó! a képen nincs még teljesen kész a festés! Nagyon megy a kicsike!
Somogymegyében segesden található! valami 125ös érdekelne! vagy 50es de az akkor aprilia! és 6 sebis! vagy quad! msn:lebar14@freemail.hu
Hali! Én most rendeltem, szerdán megyek érte. -25 fokon fagy és 133 fokon forr, szóval elvileg extrém használatra találták ki, ja és nem kell hígítani.
Jóreggelt
Sziasztok.
Érdemes Motul factory line fagyállót használni vagy megfelel olcsóbb is? Lehet valami baja a motornak az olcsóbb névtelen fagyállótól? Szokták hígítani ezeket?
Köszi hogy válaszoltok ezekre az elég kezdő kérdéseimre.
Nálad is az van
akkor jó lehet a buli ott is
Mindennek van előnye,meg hátránya,de a benzin hígítóval,felülmúlhatatlan,főleg 2 régi aksi töltése közben,vannak gázok.Vegyesen meg Úgyhogy mára beszíttam
szipus
DÓGOZOK,csak má fáj a fejem a benzinszagtúúúúúúúú
hogyhogy kiköltöztél nem bírja a gyerek a szagodat vagy nincs kedved éjszaka felkelni hozzá?
Szia Lillus bébi,most aludt el.Kajált,fürcsizett,most hálistennek elaludt,tegnap este óta egyfolytában ordított,fájt a hasa.Egyébkent szépen növöget,a haja is,egyre szebb a baby!Én meg má kiköltöztem a műhelybe
Hello Apuka
hogy van Lillus lebüfizett már ma kétszer
Jó reggelt! Aztat bizony
Jóestét!
A pihe-puha mit jelent ha nagyot esek, akkor sem ütöm meg magam?
Májküldzsekszon!

Rm-z 450 kipufogód van neked eladó?
A Motocross témánal olvastam.
Hellóóó!

ha nem megy ki a fejemből, akkor holnap kiviszem a Matyi általam őrzött szalonnanyársát is :-)

Ma voltak kint a Tamásék, háááát eléggé pihe-puha itt-ott a pálya. Remélem tetszeni fog
ez fincsi, mindig egy ilyen szinű verdára vágytam,
tyűűűűűűűűűűűűűűűűű, de korán van
jóreggeeeeeeeeeeeeeeeelt
páápááá
csáó
nem mellesleg minden tiszteletem az övék nem olyan könnyű, lányos sport ez kell hozzá jocskán akaraterő és kitartás
na jóéjt hölgyek-urak!
amúgy az 500 asra csak rálehelek és megy is,a 450 es crf et többet rugdostam