Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a szépen a tanácsokat! Akkor maradok 250-nél, biztos nagy lesz elsőre, de majd bele jövök.
konkrétan nem ismerem Geryt,

Kátai , Havrán, Jáger Norbi, ök mondták még jopár éve, és halgattam rájuk, nekem jobb igy,

egy felfelé fűzögetösben ahol Z-ben kell haladni folyton átemelve az elejét , ott pl. iszonyat nagy elönyt jelent, vagy egy sziklalépcsős felfelében , és még sorolhatnám a példákat estig.
ahogy kiveszem a szavaidbol inkább csak bele akarsz kostolni a terepezés rejtelmeibe, DE nem krosszpályán,

akkor EXC-t vegyél és ha 2T, akarsz akkor legalább 250-est vagy 300-ast,,

krosszpályát mindenképpen látogass meg ha megvetted a gépet, és ott figyelj oda a rutinosok tanácsaira, akkor hamar megtanulod a helyes testtartást, kanyarodást stb,
ugy sokkal jobban fog menni az erdei szorakozás is.
Gery mondta, hogy vedd ki a magasítót?
degabi milyen motorod van mire használod,?

hogy szűk kanyarban miért lehet zavaro azt majd megérzed, és nagyon meredek felfelé fűzögetősben is hátrány a kormány magasito.

de probáld ki, csak ugy fogod megtudni hogy válik be,

az én tapasztalatom.:

- használtam én is évekig, nem tul magasat, aztán ahogy elkezdtek a feladatok nehezedni , nálam sokkal tapasztaltabb vérprofi versenyző barátaim tanácsára kivettem,
ök azt mondták jobb lessz majd meglátom,

és tényleg jobb,

jopár éve igy van,
Sziasztok
Köszi a válaszokat. többnyire, ktm sx és mx típusokat néztem ezek elérhetőek jelenleg. Krosszpálya közelemben nincs nem hiszem hogy csak pályán szeretném használni . Mint mondtam vakon vagyok ezért kérdezek. 90 kiló körül vagyok, nem kimondottan profiként szeretném üzni ezt a dolgot, inkább szórakozásként.
szeretek állva menni, amikor csak tehetem állok, kanyarban miért lehet ez zavaró?
kérdés hogy eggyáltalán krosszozni szeretne-e ,csakis krosszpályán , mivel ez egy endurocross topik,,
ezt nehéz lenne betűkkel elmagyarázni.
ki kell probálni.

probálj ki egy közepes magasitot aztán meglátod hogy bejön-e, jobb-e álva, és kanyarban beforditáskor sem zavaro...
Mennyi a testsújod? Én crosshoz kezdésnek egy 125-ös 2T ajánlanék. Ezzel megtanulhatod a kezelést, döntést, tartást, stb. Ha meg 90 kiló felett vagy akkor 2502T kell szerintem(, vagy valami 4T), bááár az már durvagép ám :-)
Nekem 125-ös kawa van fél éve...hááát még nagyon sokat kell tanulnom hozzá :-)
Sziasztok!
Kormány magasítón gondolkozom, de nemtudom mennyit magasítsak, hogy szoktátok azt eldönteni hogy mikor van jó helyen a kormány.
Mi a tuti testtartás álláskor?
Helló mindenkinek!

Hétvégére ok lesz a taksonyi pálya. MXbéla nagyúr vezetésével holnap és pénteken rendberakjuk Aki szeretne be(le)szólni gyüjjön ki nyugodt szívvel lélekkel.
az kérdés is felmerűl , ha már KTM-ben gondolkozol hogy mit is szeretnés SX (krossz) vagy EXC ( endurokrossz) ?
Sziasztok
Motorvásárlásban kérném tanácsotokat. Abszolút kezdő lennék ebben a témában. A kérdés, mivel gyakorlati tapasztalat hiányában nem tudok különbséget tenni, 125 v 250? Nem e lenne később túl kevés a 125 nem szeretnék egy év múlva új motort vásárolni. Nem ez lenne az első motorom, csak ebben a kategóriában az első, jelenleg egy B-kinggel harcolok, ezért nincs viszonyitási alapom. Azt sejtem hogy nem kell óriási ccm-ben gondolkoznom . Gyártó szerint mit javasolnátok, én ktm-ben gondolkoztam 125 v 250 ccm?
jo reggelt,

én bemegyek, hová kell mennem,?

áááá meggondoltam mégse megyek inkább még alszom,
nagyon korán van nem menne be helyettem valaki dolgozni
nagyon hálás lennék érte
Na, szunya
Neked is, ezt így, zip-elve
Jóestét!
Jóéjszakát!
Jóreggelt!
Mostanában sokat fent vagyok. Kb 3 hete nem voltam otthon...
Most is fent leszek, egy a gond, hogy ez a hétvégém fullon van családi programokkal.
ezt en is szeretnem tudni, youtube-on csak kissebb videok vannak sajna ...
köszi
Sajna csak ezt találtam
sziasztok!véletlen nem tudnáto megmondani nekem hogy honnan tudom letölteni az erzberg versenyeket?