nem kell nekem valami csodadarab, csak viszonylag kényelmes legyen és lehessen vele tekerni hetente párszor. úgyis egész nap ülök, rám fér egy kis mozgás :D
Én? Még jó múltkor Móni nővérének (aki sógornőm) a férfivázas montiját, kemény 15-ért. Elöl teleszkóp, hátul izzadságszag, semmi különös, kiváló állapotban van.
Bicajjal még sehogy sem állok, mert eddig kűfődön tartózkodtam. Nade most 5 napig nem lesz más dolgom, mint bicót keresni és tekerni. Jól esne, és már a térdem is sokkal jobban van, mint volt :)
milyen cangát vettél?
Nagyon szépen köszönöm! :)
Sajna pannonhalma kicsit messze van, pedig szívesen elmennék kipróbálni :O ooooolyan jóóó lehet menni egy könnyű és kezes kis motorral :D
hehe, en annak orulnek a legkevesbe, ha ingye tolnak ki az udvarombol, mert az illetot feloldom
"nincsenek igenyeim, ezt a szagommal tudom bizonyitani" - alapidézet
amugy ha nagyon tele lennek kaviccsal, akkor sxf450, meg smr450 supermoty, oszt csoki .... akkor viszont nem kellene az ebay-t bujnom minden szarer, hogy fogjak rajta egy kis lét ....
uccára meg a 1098, hehehehhehe, ágyba meg szalmahajek, és még sorolhatnám heheheh
nem vagyok hondaorult, egyatalan, nekem edesmindegy, csak hozza, amit elvarok: teljesitmeny, sok uzemora, olcso alkatresz. ezeket osszevetve eddig jok vagyunk a kis cr-el, a cbr-en meg ajandek volt minden perc, mikozben a tobbiek folyamatosan szivtak a csillivilli 1-2 eves gepekkel, persze a parkoloban azokat neztek, nem engem, ami kit erdekel? ez a piros-feher-fekete kombo amugy is bejon, hehehe
Mikor Monorra kihozta a kereskedő a 2010-es CRF450-et, megkérdeztem, milyen más új gépekkel ment, mondta, hogy szinte minden 2010-essel. Mondom neki, és melyik a legjobb, ha lenne rá pénzem? Mire ő: hát milyen színt szeretsz
Én is Hondaőrült vagyok, de már sokat rugalmasodott az álláspontom.
volt szerencsem mar par gephez, mind olasz, osztrak, nemet .... koszi, majd ha lesz sok-sok penzem. de addig marad a japan, ész érvek a tigrisben megfogalmazott kulcsmondat ellen: azzal, hogy te traubit iszol, kulomb van a tobbieknek.., vagy valahogy igy volt. meg ebben az egyszeru monsterben is annyira meg vannak varialva a dolgok, hogy az mar vicc, es meg nem is aprilia. ktm-et pedig nem is emlitem ...
marad a hondacska, ha lehetoseg adodna, nagyon szivesen valtanek 450crf-re, de az a hajo meg nem uszott erre :-)
Ezt hogy érted? A jól bevált japánok helyett nem váltanál olaszra? Amúgy nem rossz gépek. Nekem a 2010-es CRF-ek tetszenek a legjobban, semmi csicsa, de nagyon baró forma. Bár a 2008-as 2 dobos CRF250 még mindig a szívem csücske...
3 órát mentem
abból kb 2 órát ugráltam
felpattintottam a crossmarkolatot a gépre...fasza lett
majd meglátod mi a ülönbség a japók, és a tm között
milyen cangát vettél?
Bicajjal hogy állsz? Én ma tuti tekerek egyet!
Sajna pannonhalma kicsit messze van, pedig szívesen elmennék kipróbálni :O ooooolyan jóóó lehet menni egy könnyű és kezes kis motorral :D
"nincsenek igenyeim, ezt a szagommal tudom bizonyitani" - alapidézet
uccára meg a 1098, hehehehhehe, ágyba meg szalmahajek, és még sorolhatnám heheheh
Én is Hondaőrült vagyok, de már sokat rugalmasodott az álláspontom.
marad a hondacska, ha lehetoseg adodna, nagyon szivesen valtanek 450crf-re, de az a hajo meg nem uszott erre :-)
http://www.split-stream.com/fi...