Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cr markolat
én ugyan em használom...de muter azt használja nyáron..fater meg a másikat
Jókor mondod...bár ha olyan, Borsó lehet, hogy vinné
van supermoto gumis szaladgálós bringám is..de azt már rég óta nem használom....
nem kell nekem valami csodadarab, csak viszonylag kényelmes legyen és lehessen vele tekerni hetente párszor. úgyis egész nap ülök, rám fér egy kis mozgás :D
2 ugratást se bírna ki ez a gépem...inkább csak tekergek vele ott a környéken...
én ma voltam bringázni
3 órát mentem
abból kb 2 órát ugráltam
felpattintottam a crossmarkolatot a gépre...fasza lett
majd valamikor ütközünk,aztán kipróbálod az enyémet...
majd meglátod mi a ülönbség a japók, és a tm között
Én? Még jó múltkor Móni nővérének (aki sógornőm) a férfivázas montiját, kemény 15-ért. Elöl teleszkóp, hátul izzadságszag, semmi különös, kiváló állapotban van.
Adnák neked e-h tárcsás binyiglit,de annyit kéne má rá kőteni,hogy 4 másikat veszel belőle
Bicajjal még sehogy sem állok, mert eddig kűfődön tartózkodtam. Nade most 5 napig nem lesz más dolgom, mint bicót keresni és tekerni. Jól esne, és már a térdem is sokkal jobban van, mint volt :)
milyen cangát vettél?
Azonnal add fel a hírdetést, Z750 RMZ250 csere. Nem fogod megbánni.

Bicajjal hogy állsz? Én ma tuti tekerek egyet!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Sajna pannonhalma kicsit messze van, pedig szívesen elmennék kipróbálni :O ooooolyan jóóó lehet menni egy könnyű és kezes kis motorral :D
hehe, en annak orulnek a legkevesbe, ha ingye tolnak ki az udvarombol, mert az illetot feloldom
"nincsenek igenyeim, ezt a szagommal tudom bizonyitani" - alapidézet
De nagy igényűek vagytok Nekem elég ha betolják az udvarra ingyé,a többit megoldom
amugy ha nagyon tele lennek kaviccsal, akkor sxf450, meg smr450 supermoty, oszt csoki .... akkor viszont nem kellene az ebay-t bujnom minden szarer, hogy fogjak rajta egy kis lét ....
uccára meg a 1098, hehehehhehe, ágyba meg szalmahajek, és még sorolhatnám heheheh
nem vagyok hondaorult, egyatalan, nekem edesmindegy, csak hozza, amit elvarok: teljesitmeny, sok uzemora, olcso alkatresz. ezeket osszevetve eddig jok vagyunk a kis cr-el, a cbr-en meg ajandek volt minden perc, mikozben a tobbiek folyamatosan szivtak a csillivilli 1-2 eves gepekkel, persze a parkoloban azokat neztek, nem engem, ami kit erdekel? ez a piros-feher-fekete kombo amugy is bejon, hehehe
Mikor Monorra kihozta a kereskedő a 2010-es CRF450-et, megkérdeztem, milyen más új gépekkel ment, mondta, hogy szinte minden 2010-essel. Mondom neki, és melyik a legjobb, ha lenne rá pénzem? Mire ő: hát milyen színt szeretsz

Én is Hondaőrült vagyok, de már sokat rugalmasodott az álláspontom.
volt szerencsem mar par gephez, mind olasz, osztrak, nemet .... koszi, majd ha lesz sok-sok penzem. de addig marad a japan, ész érvek a tigrisben megfogalmazott kulcsmondat ellen: azzal, hogy te traubit iszol, kulomb van a tobbieknek.., vagy valahogy igy volt. meg ebben az egyszeru monsterben is annyira meg vannak varialva a dolgok, hogy az mar vicc, es meg nem is aprilia. ktm-et pedig nem is emlitem ...
marad a hondacska, ha lehetoseg adodna, nagyon szivesen valtanek 450crf-re, de az a hajo meg nem uszott erre :-)
Ezt hogy érted? A jól bevált japánok helyett nem váltanál olaszra? Amúgy nem rossz gépek. Nekem a 2010-es CRF-ek tetszenek a legjobban, semmi csicsa, de nagyon baró forma. Bár a 2008-as 2 dobos CRF250 még mindig a szívem csücske...
itt a pont. sosem ertettem, miert jo elterni a megszokottol
2010 es tm ek
BORSÓ, hol vagy, megjelent a motorod, 2010-es RöMZi 250: http://www.dirtsport.hu/joomla...
drz kb 20x tobb van terepen, ez nagyjabol mindent elarul .....