Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ez nem anti hanem nincs levegőm testtartás!
Nekem is tetszenek főleg a Gery féle objektívvel készültek.
Mentek a képek?
Az meg milyen
Jók ezek a képek!
Hujujujujuj!,anti crossos testtartás ,lesz ez még jobb is
Szeva!Ma voltam a Bajneréknál ,azt mondták hogy ténleg megszálott vagyok ,
Szevasz széphátú
Jóbbulást! hétvégére gyógyulj meg.
Szerintem használhato lesz az is,most is használhato volt páran hátra is mentek ,ha az ugratok is jok lennének élvezhetö is lenne,én is beszéltem a Sanyikával azt mondta szol ha turás lesz kimegyek én is lapátolni,és lehet hogy tudok szerezni futoszallag gumit mint ferihegyen és az egyik elugrot meg lehetne csinálni.
Nekem sem szólt senki. De a reptérnél mi u.e. szembesültünk állandóan amikor lapátolni kellett a pályát nem voltunk csak 6-8 mikor motorozni kellett jött boldog boldogtalan. Ha szóltam valakinek hogy most lapátoltam meg a gödröket 2-3ó alatt és vissza kéne lapátolni, jó mindjárt és elsunnyogtak haza.
sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.
KTM 200 250 300 exc nél csak a henger más vagy az egész blokk?
előre is köszi.
Mágocson (KATLAN-ban) ez egyszerűen és jólműködően van megoldva:3helyen kifeszített drótkötél lakattal...persze nem azért,h valaki belefusson,mert szalaggal jól láthatóan meg van jelölve.ha valaki motorzoni akar elkéri a kulcsot és ennyi
Keme, Kakukk, Matlé ne hogy magatokra vegyétek az "idegen"-t! Ti nem voltatok azok, velem voltatok kint!
Hali! Nem szeretném elvenni a kedveteket, meg vészmadárkodni, de amíg a taksonyi pálya (nem ismerem akörülményeket, sose voltam ott) nem lesz bekerítve, elkerítve, kitáblázva, vagy mit tudom én, addig mindig lesznek olyan tahók, akik akkor is felmennek, ha nem fizetnek! ...És sajnos még csak nem is fogtok tudni semmit se tenni hivatalosan (ha meg nagy gáz van, és valaki kihívja a zsarukat, azok se nektek fognak igazat adni)! Kecskeméten is hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy nem annyira népszerű a pálya az asztalok elugró éle utáni csapda (gödör) miatt, ezért kevesen járnk ki és nem amortizálódik le olyan könnyen. A Yamaha Dakó márkakereskedés bérli a területet egy magánszemélytől, ők alakították ki a cross-edzőpályát. Összedobjuk mi is a lét (a yamahásokkal egyetemben), és utána ebből a pénzből van megtúrva. Ennek ellenére nem egyszer futottam rá idegenekre, akik ott motoroztak ingyen. Ha meg szólsz, még nekik áll feljebb! ...ilyen világot élünk!
Csomó minden kéne a motorra ,meg itt van a nyakamon az átírás,faszom se tudja mit csináljak azon morfondírozok,kikéne vonni véglegesen a fenébe
köszönöm

jobbulást!
HAJRÁ!
Szervezett pályát szeressük!

A hátsó rész hogy nem használható és is Sanyától hallottam, ezt ki lehetne táblázni a balhé elkerülése végett
sejtettem
a minősége veri a több százezres darabokét.
hajtsd be a lóvét gyorsan, mert itt verik az ajtót a vevők....