Ma már picit jobb. Este sajnos beállt, reggel nehezen tornásztam le magam az ágyról, és az Opelt is a kormányra dőlve vezettem, de oldalra már tudok hajolni, előre nem.
Sajnálom nagyon. Tegnap el se fáradtam rendesen, a kötsög hátam miatt álltam ki.
Érdekes, hogy ez a homok csak akkor áll össze kicsit, ha legalább 2-3 napig áll, és esik rá némi csapadék is, vagy párás a levegő. Mi is valszeg szerda-péntek között túrjuk meg. Próbálunk mindig hozni kicsit keményebb anyagot az elugrókra, érkezőkre is.
Na hát pont ezt akarjuk megszüntetni!
Mindenkitől elkérjük (Béla, Lackóék-nivával, vagy Én, és senki más!) és persze ezért rendszeresen megcsináljuk.
Nem akarunk úgy csinálni, mint sok helyen, hogy akkor is beszedik a pénzt, ha már 2-3 hónapja nem történt semmi, max egy vasbeton oszloppal a púdert belehúzzák a lyukakba.
Persze lesz, hogy ingyenes lesz a pálya, de csak azért mert pl. nyáron lehetetlen karbantartani a homokot, amikor nincs eső.
A tulaj meg szóban beleegyezett, hogy használjuk motorozásra, és az önkormányzat is csak itt engedi a motorozást, hátul a dombokon nem!
Sajnos ez mindenhol így van,a legjobb megoldás erre,ha mindig csak a megszervezett nap előtti délután tolják meg Így sok vita elkerülhető,meg a zsé se megy rossz helyre.A fizetőknek jó állapotú lesz a pálya,aznap meg úgyis szétrombolják.1 hétig meg hagy üsse az aki bírja kondival
nincs új a nap alatt....
bélával sokat beszélgettünk erről amikor ez az egész taksonyi történet elindult. nem csodálom, hogy beleunt.
az a baj, hogy mindíg lesz 10-20 ember aki nem fizet, mert "ingyenes" a pálya és élvezik azt amiért mások fizettek, dolgoztak...aztán a fizetős kimegy és les, hogy az 1 napja 80ért megcsinált pályát a másik 10 már össze is hányta.
hááát voltak, akik morogtak... de nekik meg üzenem, hogy jöjjenek el lapátolni, gazat szedni egy teljes napot minden túráskor, és akkor tőlük tényleg nem kérünk semmit .
Én nem tudtam! ! !
Lemaradtam öltözéskor vagy nem tom mikor volt ez a rész.
Utólag rendezném, ha meg tudjátok hitelezni nekem.
Ilyen helyre szívesen áldozok!
Ahol csak beszedik és szarnak a fejünkre, oda nem
Sajnálom nagyon. Tegnap el se fáradtam rendesen, a kötsög hátam miatt álltam ki.