Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

először én is megijedtem, de már úgy megszoktam a dörrentéseket, mint egy vadászvizsla
Mienk 2 fingás között lenyom 2 fekvőtámaszt Ez is ratatázik néha
áááá most még élvezed Az mienk reggel akkorát fingott pelenkázás közben, hogy a mama majdnem beugrott a gyerekágyba Azt hitte, hogy lőnek ránk kitört a háború
takarodj a ninjás topikba,van ott neked meglepi
Meffürdettem a gyereket,most eszik azt megint enyíííííííím a dajka szerep
mivancsikusz? visszagyütttttééééé
Adjál egyet tesztre azt megmondom
de csak 22 centi alatt
bazzeg ez nagyon teccett
Én úgy tudom, hogy kizárólag Amerikában használják, de ott is csak afroamerikai freestyle versenyzők.

De lehet ilyen van apósom simson-ján is Lengyelen.
mennyibe került ez a gepárd lánc?
sztem vegyél inkább egy cz láncot 16 ezerért és az tuti lessz ezt meg add el valakinek egy simsonra
nem követelem de azért annyit idelehetne irni h nem tudom nem ismerem érdemes lenne itt megnézni v stb. de semmi.
Nem is fogsz ha ilyen módon követeled!
Nem ismerjük!...biztos VB-s lánc aztán azért nem!
de véleményt még meg segiteséget még nem kaptam...
Neked is gepárdos láncod van?
Jó estét!
Jónapot pizsama úr
Lehet,hogy ez ilyen gepárd kikötő lánc?
Látod-látod....én pedig felajánlottam sőt már le is szálltam, hogy mehess az enyémmel...láttam az arcodon a meggyötörtséget!
hali!
történedett egy kis probléma...rendeltem egy láncszettet de nem olyan láncot küldtek amiröl szo volt. szeretném kérdezni h tudtok-e esetleg vmit erröl a láncrol mert én még nem hallottam rola
NRT Racing Chain
New professional racing technology-van a doboz tetejére irva. ja meg még az h: dyna chains belgium
az oldalára mág az van ráirva: 520-ez a mérete, MXL ez a tipus erröl szeretnék megtudni többet h erösitett v mit jelent mert ez aztt jelenti ha jol tudom, meg 120 ez meg a szem.
remélem tudtok segiteni! köszönöm!

1 kép a dobozárol
Jöhet a tálcán a p... a sütit meghagyom nektek
jelen állapotomban bizisten jobban örülnék egy nagy tálca sütinek mint egy p..nak
oral.... na az meg jöhet...... akármikor
Hali, nem mert nem oda készültem, de holnap lehet megint megyek arra, és akkor csinálok pár képet.