Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóhoz sem jutok!
Most jöttem pestről ..egy nagyon kedves fórumozó társunk segített ki engem alkatrésszel, amit sehol sem lehett beszerezni hirtelen!
író is legyél má,ne csak olvasó
NANANA

mi a fene?!--alig győzöm olvasni a a sok hozzászólást!
HA HA HA
...de azért előtte számold meg! Nincs az 200, csak olyan 80 db-körül.
Szeva! Ha a himbába a perselyek meg a csapok nincsenek szarrá kopva, akkor esetleg érdemes kicserélni a tűgörgőket (ha annyira rozsdás szarok). SKF-éknél meg tudod venni (van méret), az összes kb. 2 ropi.
Ha sűrgős híjjá mobilon,ha nem akkor este 8 fele,de má semmit nem merek mondani Az asszony az úr banneg,másvilág van
akko hogy hijjalak?
lassan a pöcsöm a konneketorokba a telefont,betudom dugni,csak bekapcsolni nem
én meg pucolhattam a rohadek himbát, tiszta rozsda volt, 3 ora kellett hozza, mostmar pikpakk. valaki ugyesen osszerakta elottem, a szimering csak disznek volt rajta. jo volt egyesevel lecsiszolni a rozsdat a rohadt kis gorgokrol, van benne vagy 200 darab :-)
lancszett is érik, fogaskerek elol mar eleg csunyan all, annyira tele vagyok pénzzel, nincs is jobb dolgom, mint a mocira kolteni.
661 pancel helyett meg thor force lett, elmeletileg mar uton van a nagy oceanon, uzemoramero es szemuveg tarsasagaban, mert arra meg volt keret ....
Mit dugtál be?
Várjá,me asszony babáz,szarik rám a baba rá,a telefon bekapcsoláshoz meg nincs iskolám,majd egyszer,me má ugatás van belőle
bedugom mostee
Mikor tudunk beszélni?
Szeva Ettől mélyebbre már nemtudok,csak ha arccal lefele tesznekegy gödörbe,ásóval a kezembe Akkó meg dógozni kell,az meg nem az én világom
Hi! Te hova sülyedtél?
Köszi,de ma voltunk.
Azt ez is elsűllyed a tengerbe?
Kb. másfél hét múlva jön meg.
én is tiszta bamba vagyok ma egész nap a bokám is elkezdett fájni, tuti a hülye időjárástól
mikor lesz meg az új sipka
Valamivel fel kellett vidítanom magam ebben a fosadék időben.
Szasz,dejó megy Nekem csak egy szaros kevlár fíkcsőre futotta,se gumi,se semmise nemvan idén nem lesz garácsony
Kialszom addigra.
Kinéztem magamnak egy új sisakot meg gyorslégtelenítőt a telókra (pssz-psssz), úgyhogy a karácsonyom már jó lesz.
Jobbulást! majd csöndesen kiabálunk holnap
Nálunk,ha este esik,akkor lehúzzák a bugyit