neeeeeem legalábbis ahhoz ez a mennyiség kevéske, hogy egész nap essen. legrosszabb esetben párás köd lesz mindenhol, de attól én nem gondoltam megijedni majd ha ott leszünk, kiderül
kilátogatsz holnap is? vagy inkább kíméled a lábad
ne viccelj már tuti nem lesz olyan meleg, mint múlt héten volt, de ettől még 12 fok nem olyan kevés, ha nem fúj a szél. az előrejelzés pedig 3-4 mm esőt mond, ami nem valami sok
legalábbis szerintem de lehet, hogy csak szőke vagyok
Tudja vki kis Gere számát, mert idesapja nem veszi fel, ha volna vki olyan kedves és elküldi - 06204898993 -, mert rohannom kell, köszi. Ha viszont itt ólálkodna, akkor üzenem, hogy szeretnék tőle venni a megbeszélt gumikból holnap (18", 21").
Szewasztok. Kakukk és Gero már nagyon készül a holnapi napra . Várják a taksonyi motorozást, de szerintem esni fog az eső . Ma nálunk szerelgették a vasakat.
fáradt vagyok dógoztam ma is egész nap, elfáradtam és holnap lehet, hogy csak fotózni megyek ki most irány a kád, hátha egy forró fürdő kicsit helyretesz
kilátogatsz holnap is? vagy inkább kíméled a lábad
legalábbis szerintem de lehet, hogy csak szőke vagyok
Tudja vki kis Gere számát, mert idesapja nem veszi fel, ha volna vki olyan kedves és elküldi - 06204898993 -, mert rohannom kell, köszi. Ha viszont itt ólálkodna, akkor üzenem, hogy szeretnék tőle venni a megbeszélt gumikból holnap (18", 21").
estem is 10-dik fékar lett oda ,
nagyon nagyon kell vigyáznia a keresztbe lévö nyirkos fákal
te jót mentél