dulai 42 höz kérdés..
Üdv Kis segitséget és tanácsot kérnék töled..Rmz 250 mocirol lenne szó.
-tömitésgarniturát lehet csinálni vmi más formábana mocihoz vagy meg kell venni a gyári garniturát.a 4 .sebességet akarom cserélni mert feldobja 5.be.ill a dugot azt honnan tudom h kell e cserélni v csak a gyürüt is elég mert elvileg a gyürü kopik nem?
köszönöm válaszod
Igen, ezt jól kihegyezték ezt a csirkés témát, anno amikor kappannal mutatkozott, azis egy totál poénból "faragták ki", hogy neki van egy csirketenyésztő szponzora, és az egész világgal megetették... Teljes elmebeteg az ember, ráadásul magasan a legjobb aszfaltbetyár most..
Fullra volt már pakolva a puttony, voltak vagy 6-7-en! Kiséretnek valami spojleres verda...
..hát eszembe nem volt megállni. Engem is beraktak volna motorostól
Én sajnos csak tegnap tudtam kimenni Taksonyba, mert ma vendégek voltak.
Hazafelé meg fatolvajok állták el az utat egy 5t-s hűtőkocsival. Szerintem elég jól élnek belőle. Az erdészek meg leszarják!?
video
Üdv Kis segitséget és tanácsot kérnék töled..Rmz 250 mocirol lenne szó.
-tömitésgarniturát lehet csinálni vmi más formábana mocihoz vagy meg kell venni a gyári garniturát.a 4 .sebességet akarom cserélni mert feldobja 5.be.ill a dugot azt honnan tudom h kell e cserélni v csak a gyürüt is elég mert elvileg a gyürü kopik nem?
köszönöm válaszod
aztán csak óvatosan....
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
(Jó kis gép ez... ha beindul )
..hát eszembe nem volt megállni. Engem is beraktak volna motorostól
Akko jóvan akko, ha jó volt... ;) / to Keme / Van motorozás, ami szar?..........
Hazafelé meg fatolvajok állták el az utat egy 5t-s hűtőkocsival. Szerintem elég jól élnek belőle. Az erdészek meg leszarják!?