Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy újabb nap az irodában...

video

dulai 42 höz kérdés..
Üdv Kis segitséget és tanácsot kérnék töled..Rmz 250 mocirol lenne szó.
-tömitésgarniturát lehet csinálni vmi más formábana mocihoz vagy meg kell venni a gyári garniturát.a 4 .sebességet akarom cserélni mert feldobja 5.be.ill a dugot azt honnan tudom h kell e cserélni v csak a gyürüt is elég mert elvileg a gyürü kopik nem?
köszönöm válaszod
képet nem csináltál?
neked megvan a moci? lemaradtam...gratu hozzá..

aztán csak óvatosan....
Csá emberek. Megnéztem az előbb az új Tápióbicskei pályát , elég jóra sikerült fasza asztalokkal.
Keme úrnak,bár már biztos látta Mert 2000-feletti nincs 3 kilóé
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Szió! Néhány kép pici DR hétvégi kiruccanásáról
(Jó kis gép ez... ha beindul )
Az élet kemény max legközelebb jobban felkészülsz, mielőtt nekiállsz szerelni
A póló meg, amit átvett az előző futamon a VB győzelemért, azon az volt olaszul, hogy: "öreg ember, nem vén ember"
OTT IS SZAKAD?
köszi, számitottam rád...
Nem alszik ez,csak nekem ásítgat órákat a telefonba,megy mézezni
Jóéjt...
Na Csáá! Elteszem magam holnapra.
Bicske és tápióság között. Jó ,de8c fokban?
Hun aza pálya? Amúgy érdekes, szeretek esőben menni, aszfalton is.. Perverz volnék?...
Igen! Ha minden jól megy kipróbálom holnap az új pályánkat. A bátrbbak esőben gyalázták már ma!
Igen, ezt jól kihegyezték ezt a csirkés témát, anno amikor kappannal mutatkozott, azis egy totál poénból "faragták ki", hogy neki van egy csirketenyésztő szponzora, és az egész világgal megetették... Teljes elmebeteg az ember, ráadásul magasan a legjobb aszfaltbetyár most..
Hallottad Rossit." öregkakasnak van jó levese" vagy valami ilyesmit mondott
Fullra volt már pakolva a puttony, voltak vagy 6-7-en! Kiséretnek valami spojleres verda...
..hát eszembe nem volt megállni. Engem is beraktak volna motorostól
Azért vigyázz rá, nemvagyunk már mai csirkék, sajnos..
Akko jóvan akko, ha jó volt... ;) / to Keme / Van motorozás, ami szar?..........
Jó estét mindenkinek!
Én sajnos csak tegnap tudtam kimenni Taksonyba, mert ma vendégek voltak.
Hazafelé meg fatolvajok állták el az utat egy 5t-s hűtőkocsival. Szerintem elég jól élnek belőle. Az erdészek meg leszarják!?