Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem doki irta fel, a másikat teli árban vettem meg az orvosi segédeszköz boltban.
jaj most látom hogy nem csak holnap biztos jó idö lesz ,
nektek ki írta fel azt a neopémes térdgépet?
kórházban a balesetis doki nem írhatja fel
jövő héten gyógytornázom ott érdeklődjek?
voltam , és te
a kulcs
ahogy mondod,
mer mi a titok nyitja,,?
szevasz
asszem csak lemaradok rólad ma most ültem le először hogy holnap el tudjak menni motorozni, ma kell megcsinálni mindent
hogy vagytok odahaza
persze, hogy van értelme csak hát vannak örök bunkók és elégedetlenkedők, akiknek még a szar is ízetlen. teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, folyton nyavalyognak. és "természetesen" mindig más valaki, vagy a körülmények a hibásak
Csókolom,maga meg mé nem áll velem itt szóba? Megszólnak?
Végre egy ember rajtam kívül, rájött vagy talán rájön ,hogy mi itt a titok nyitja .
az a kérdés hogy az embernek eggyáltalán van-e értelme törnie magát azon hogy jo szándékkal segitsen,,,

vagy simán le kell szarni, ha valaki kérdéssel fordul ide,,,
http://www.2y4t.com/8/viewtopi...
Na,kié mennyi kilós?
A csirákat,csírájában kéne elfojtani
meg vagy rajta lepődve
kicsit unom már hogy annyi kis buzi csira van ezen az oldalon aki kérdez valamit , az ember megprobál neki legjobb tudása szerint válaszolni ,és utána még annyit sem tud böfögni ,,,

hogy ,: köszönöm,,,,

elgondolkoztato hogy érdemes-e ezek után egyáltalán segiteni,,
anélkűl el se indulj motorzani,
Kűggyed hama-hama fénypostával
A gyengém a mazsolás kalács
kész a mazsolás kalács is
aaaaszoooonysors
Jó napot Alunni kéne
Van értelme. Nem kapsz, vagy legalábbis nem olyan könnyen kapsz defektet. Van a Michelin-nek is valami különleges gumija a Moose de többet nem tudok róla
Elgondolkodtam rajta de ha cserélnék veled az ebédedért a motor....szerinte járnál jobban
nekem meg csak ebédre fussa